Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Vinetele se scobesc de miez si se curata de bucati de coaja, morcovii se fierb pentru a fi moi, se aleg morcovi mai subtiri care sa intre in dovlecei si dovlecei mai subtiri sa intre in vinete.
Separat se face o pasta in branza de vaci se pune usturoi zdrobit si marar/boia dar se poate lasa si fara aceste ingrediente, se sareaza si pipereaza. Deci vanata scobita se pune branza de vaci se introduce dovlecelul se umple cu branza de vaci si se introduce morcovul. Ulterior vinetele se invelesc in folie si se dau la cuptor se incearca vor fi gata cand sunt patrunde bine.
Pofta Buna
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola