Vinete umplute cu legume

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 8525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • o ceapa
  • cateva ciuperci
  • dovlecel
  • cativa catei de usturoi
  • o rosie
  • cascaval
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu legume:

Vinetele se spala si se se pun la fiert.

Se taie in doua pe lungime si scobim miezul pe care il lasam intr-o sita la scurs.

Se stoarce bine apoi se toaca marunt.

Ceapa o tocam marunt, dovlecelul il taiem cubulete, ciupercile si rosia la fel.

Punem ceapa la  calit, apoi punem restul legumelor, condimentam cu sare si piper si le lasam sa se inabuseasca bine.

Punem vinetele scobite intr-un vas termorezistent, le ungem cu putin ulei apoi punem umplutura de legume si dam la cuptor cca. 40 de minute.

Cand sunt gata punem felii de cascaval deasupra si le mai lasam pana se topeste cascavalul, asezonam cu verdeata.

TIPS-URI

1

daca nu mai punem cascavalul poate fi facuta in zilele de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

02.08.2010, 13:15

va multumesc frumos fetelor, va poftesc la masa

Bunica 1

03.08.2010, 08:59

Mmmmmmm, bun, bun !

Dana Cristea - pusikmea 1

04.08.2010, 13:41

bunica, multumesc, wow ati schimbat poza, numai bunica nu pareti in poza asta parca ati fi adolescenta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pizzette de vinete