Vinete umplute, motate

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 3 Iul 2010 | 4609 vizualizari

 

ador aceasta reteta pe care o pregatesc rapid intr-o cratita tefal sub capac ,, e cald sa folosim cuptorul !

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete 500 gr carne tocata mixta [ porc + vita ] 2 linguri orez
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • cimbru 
  • patrunjel verde
  • boia
  • 1 pahar bulion de rosii
  • marar verde 
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute, motate:

  1. curatam vinetele lasand cate o fasie de coaja
  2. le portionam cam de 3 degete , le scobim cu grija , si le umplem cu compozitia formata din ceapa maruntita  prajita , carne , ardei rosu cubulete sare , piper , cimbru si mult patrunjel verde .
  3. asezam vinetele umplute intr-o cratita teflonata pe un pat format din miezul scobit anterior  si le stropim cu bulion + 1 cana cu apa .
  4. le fierbem sub capac cam 20 min .[ fierb repede ]
  5. serviti cu mot de smantana presarate cu marar verde , decorate dupa pofta inimi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute, motate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

eclerash 1

03.07.2010, 10:09

ok...vreau si eu o motata de-asta....

mihaelar63 1

03.07.2010, 10:23

cea mai mare pentru eclerash , adjudecata

nadina73 1

04.07.2010, 22:45

super bune si eu vreau nota 10 si o portie te rog la pachet

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne si cascaval