Visine in conserva pentru prajituri

de diaconta in Sirop / Compot, 1 Iul 2011 | 11400 vizualizari

COMENTARII (49)

Rocsi 1

02.07.2011, 11:58

cristina eu pun deasupra borcanului o aspirina pisata si ea se topeste in timp

Rocsi 1

02.07.2011, 11:59

miti eu zic ca nu afecteaza cu absolut nimic aceste visine pe copilasi

adry88 1

02.07.2011, 14:09

chiar e foarte interesant

diaconta 1

02.07.2011, 18:39

Miti,pana la urma sunt visine care se folosesc la prajituri,nu ca atare,deci nu vad care sa fie problema chiar daca-i vorba de copii noi preferam aspirina conservantului,daca nu am pune nimic nu cred ca s-ar conserva totusi asa mare perioada de timp

cristinne 1

03.07.2011, 09:46

si sigfur nu se strica ?? daca nu-s fierte, coapte, prajite,etc)) sigur tin o iarna intreaga de pe acum.. daca doar le adaug aspirina???

diaconta 1

03.07.2011, 09:55

Cristinne,foarte sigur se pastreaza,iar daca vreau sa le folosesc pentru prajituri nici nu pot sa le fierb si-ar pierde aroma.Acum cand le-am asezat in camara,am mai gasit 3 borcane de anul trecut si erau foarte bune.

ionela2682 1

03.07.2011, 15:54

Harnicuto....

diaconta 1

03.07.2011, 15:55

Cand vine vorba de conserve,e mai mult meritul mamei ea e specialista,eu doar asist

getix 1

03.07.2011, 17:13

interesant , eu de obicei le congelam

diaconta 1

03.07.2011, 17:28

am pus si congelate,dar nici nu se compara daca le pui in sirop isi vor pastra toata aroma,eu am mai gasit in camara doua borcanele inca din anul trecut si erau la fel de bune

getix 1

03.07.2011, 18:26

multumesc pt sfat, am sa incerc si eu !

c_luminita 1

03.07.2011, 19:38

daca pui conservant nu se poate? eu sunt alergica la aspirine.

diaconta 1

03.07.2011, 19:49

Getix cu mare drag

diaconta 1

03.07.2011, 19:50

Luminita,se poate spuneam ca noi preferam aspirina,daca punem conservant ii simtim gustul oricat de putin am pune

mamaieelena 1

04.07.2011, 13:53

bun bun

kamy 1

07.07.2011, 11:59

....e mai mult meritul mamei...eu doar asist cel mai simplu,cu cel mai bun rezultat,puse asa

diaconta 1

07.07.2011, 13:02

ai dreptate Kamy unde umbli ca ne-a fost dor de tine sper ca te-ai destrabalat in ceva vacanta

kamy 1

07.07.2011, 14:01

m-am mutat cu copila si pisica la "mosie" acolo nu am vremne de net vine fratele maine,sunt in pregatiri pe la oras si cu ocazia asta ma "destrabalez" putin aici,cu voi

kamy 1

07.07.2011, 14:02

si mie mi-a fost dor de voi ca atare ma butonez mai mult decat fac treaba

diaconta 1

07.07.2011, 15:02

lasa Kamy ca-i mai bine in lumea reala

ianculubita 1

07.07.2011, 20:52

Interesanta metoda,voi pune si eu cateva borcanele chiar daca am pus si la congelat;cat despre aspirina,stiu ca faceminuni la conserve

diaconta 1

07.07.2011, 21:09

Ianculubita,eu cred ca e cel mai bun mod de conservare daca vrem sa le folosim la prajituri

mena29 1

14.07.2011, 07:37

O idee super!

Giana 1

12.06.2014, 22:35

Ce bine ca am gasit reteta asta. Acum am pus visine pentru compot si mi-au mai ramas cateva kg. Ma gandeam cum sa le pastrez pt prajituri fara sa le bag in congelator. O idee minunata. Multumim pt sfaturi. Ma duc sa le pregatesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Compot de caise