Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb

de Oana in Vita, 23 Oct 2010 | 8016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei gras
  • 1 borcanel cu sparanghel alb
  • o ceasca suc de rosii
  • o lingura sos dulce-picant
  • o lingurita amidon
  • o lingura ulei
  • Pentru marinata:
  • 500 g carne de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 lingurita pasta de curry rosu
  • o lingura usturoi zdrobit
  • jumatate de lingurita praf de ghimbir
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb:

Carnea de vitel se spala, se sterge cu un prosop de hartie, se taie felii subtiri si apoi fasiute lungi. Se pune intrun castron si se adauga restul ingredientelor, amestecand bine. Se acopera cu folie si se lasa la marinat in frigider peste noapte.


Se incinge o lingura de ulei in wok, apoi se adauga carnea de vita cu tot cu sosul in care s-a marinat. Se amesteca din cand in cand pe toate partile pana este bine facuta. Se scoate si se tine la cald. In zeama din wok se adauga ardeiul gras taiat betisoare si se tine 5 minute, pana se inmoaie usor. Se adauga carnea, sosul de rosii si cel picant. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa rece si se toarna in wok. La final se adauga sparanghelul scurs de apa si se mai tine pe foc 2 minute, pana se ingroasa putin sosul. Nu am mai pus sare, era suficient de la sosul de soia. Se serveste cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bunica 1

24.10.2010, 09:35

Are Oana betisoare............pentru toti !

Corinuta 1

24.10.2010, 19:39

arata yamiiii!

Laly 1

24.10.2010, 23:49

Vin si eu la masa dar tot furculita imi dai

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta creata

de Lau 9

ieri la 22:49

Spaghete cu creveți aromatizați

ieri la 22:40

Chiftele in sos de branzeturi

de Lau 9

ieri la 22:04

Cornuri a la Luca

ieri la 21:37

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu sos