Vita cu sos si piure de cartofi in vasul Zepter

de camelia75 in Vita, 29 Iun 2013 | 5300 vizualizari

 

Daca va doriti ceva gustos incercati aceasta reteta!:)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente vita cu sos
  • 600 gr carne vita/manzat
  • 1-2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4-5 rosii
  • 1 lingura pasta tomate(optional,eu nu am pus)
  • 1 ligurita boia de ardei dulce/iute
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel proaspat tocat
  • sare,piper dupa gust
  • Ingrediente piure de cartofi in vas Zepter
  • 6 cartofi
  • 15 linguri de apa
  • 100 ml lapte
  • 1-2 linguri ulei aromat cu usturoi
  • sare, piper (dupa gust)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu sos si piure de cartofi in vasul Zepter:

Mod de preparare vita cu sos


1.Spalati bine carnea,apoi o taiati cubulete.


2.In vasul Zepter,puneti uleiul de masline,apoi carnea si acoperiti cu capacul.Focul trebuie sa fie mic.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde sus,ridicati capacul si puneti ceapa taiata julien,morcovii taiati rondele,rosiile taiate cubulete si boiaua de ardei(tot acum se adauga si pasta de tomate,in caz ca doriti).Amestecati si acoperiti cu capacul.Mai lasati la foc mic 15 minute si opriti focul.Nu ridicati capacul pana acul termocontrol coboara in zona galbena. Condimentati cu sare si piper dupa gust. Presarati patrunjel proaspat tocat in momentul servirii.


Mod de preparare piure de cartofi


1.Spalati si curatati cartofii,apoi ii taiati cubulete.


2.Puneti cartofii in vasul Zepter si adaugati apa.


3.Acoperiti cu capacul si lasati focul mic.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde sus(~ 15 minute),OPRITI focul si nu ridicati capacul.


4.Dupa 10 minute,puneti cartofii,laptele si untul in bolul mixerului si ii mixati pana obtineti un piure cremos.Adaugati sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu sos si piure de cartofi in vasul Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

vio_dreams 1

30.06.2013, 13:15

otilia85 1

30.06.2013, 14:08

yamyyyy ce pofta imi facusi

babi5 1

21.08.2013, 18:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter