Vitel cu legume

de mihaelar63 in Vita, 27 Mar 2015 | 3834 vizualizari

 

La ,, recensamant '' am observat ca stau bine cu carnita de vitel .Initial am dorit o tocanita ,dar feliile de carne erau atat de frumoase incat era pacat sa le mai maruntesti . Si tocanita tot clasica nu mai merge, asa ca am adugat cateva legume congelate .Tot de pe stoc ! Am pregatit acest preparat la aparatul Multicooker de la Philips .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 100 ml ulei
  • 6 catei usturoi tocati
  • 2 cepe rosii tocate marunt
  • 2 fire ceapa verde rondele
  • 1 ardei kapia cubulete
  • 1 tija telina feliata
  • 1 ceasca fasole verde congelata
  • 1 ceasca mazare verde congelata
  • 1/2 lingurita boia rosie
  • 1/2 lingurita pasta ardei iuti tocati
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu legume:

  1. Carnea de vitel se trece prin jet de apa rece , se tamponeaza de excesul de umiditate si se feliaza .
  2. Setati aparatul de gatit pe functia Fry si caliti usor timp de 10 minute in ulei, ceapa , usturoiul ,ardeiul si telina .Sarati . Adugati boiaua si pasta de ardei iute .
  3. Se pune carnea , doua cani de apa si se trece pe programul Stew  timp de 40 minute .
  4. Cu 10 minute inainte de terminarea programului se aduga legumele congelate .
  5.     Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

In sezon folositi mazare si fasole proaspata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

mihaelar63 1

29.03.2015, 23:02

Dia parca am intrat in transa , ma bucura orice mancare verde . Cu ce o avea legatura ?

diaconta 1

29.03.2015, 23:05

A venit primavara Miha,de aia ))

mihaelar63 1

29.03.2015, 23:36

Eu credeam ca are legatura vecinii aia cu culoarea verde . Sau cu padurarii ))

COMENTEAZA

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vitel cu legume in vas de lut