Vol au vent cu crema de branza

de merisor in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2014 | 6671 vizualizari

 

Simple, gustoase si de efect!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet aluat de foietaj(1 foaie)
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingurita lapte
  • chimen
  • Pentru umplutura:
  • 1 cutie crema de branza cu verdeata de la Delaco
  • 50 gr branza telemea mixta, mai putin sarata
  • 50 gr branza de burduf
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • frunze de patrunjel
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol au vent cu crema de branza:

Intindem usor aluatul de foietaj si cu ajutorul unui pahar decupam cerculete.


La jumatate din cerculete decupam interiorul cu un alt pahar cu diametrul mai mic.


Ungem cerculetele intregi cu galbenus de ou diluat cu putin lapte.


Peste cerculetele intregi, asezam cerculetele decupate, cele cu gaura si le presam usor, apoi le ungem si pe ele cu galbenus.


Le asezam in tava unsa sau tapetata cu hartie de copt, sau in forme de briose tapetate cu hartie si presaram peste ele chimen.


Asezam in alta tava si decupajele de aluat, sunt bune si ele de rontait si daca ne mai ramane galbenus de ou le ungem si pe acestea si presaram chimen(mie nu mi-a mai ramas).


Dam tava la cuptor pentru 25 minute la 180 de grade.


Vor iesi niste cilindri de aluat goi in interior, tocmai buni de umplut cu diverse compozitii.


Pentru umplutura, tocam ceapa solzisori, iar ardeiul in cubulete.


Se pot toca la robot, dar mie imi place sa fie mai mari, sa se simta la rontait.


Amestecam crema de branza cu branza de burduf si telemeaua, apoi adaugam ardeiul si ceapa si omogenizam.


Cu acest amestec umplem formele de foietaj si le ornam cu patrunjel verde, feliute de ceapa si ardei.


Sunt foarte bune si aspectuoase ca aperitive, atunci cand se anunta musafiri, sau cand vrem sa stam la o sueta cu familia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vol au vent cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

COMENTARII (41)

merisor 1

04.02.2015, 09:45

Sigur, Sidy, cu mare drag!

Sylvia 1

04.02.2015, 10:42

ce frumoase ti-au iesit !!!

Andreea Caroline 1

08.09.2015, 19:09

Cum de le-am ratat ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!