Vulcani de ciocolată

de madi_marin in Prajituri, 24 Iun 2012 | 3346 vizualizari

 

E prima dată când încerc această reţetă. Ştiam de ea de mai demult, doar ca nu aveam formele speciale în care se coc. Mi-am cumpărat forme de ceramică şi am pregătit prăjiturelele delicioase. Ştiu că nu sunt perfecte, dar promit să mai încerc şi alte variante. Încercaţi şi voi!

 

INGREDIENTE

Pentru 8 forme:
  • 200 g unt + extra pentru uns
  • 300 g ciocolată
  • 4 linguri cu zahăr+ extra pentru tapetat
  • 3 linguri cu făină
  • 3 ouă
  • piure de zmeură
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vulcani de ciocolată :

Topim într-o crăticioară la foc mic untul, ciocolata şi zahărul.


Se toarnă totul într-un castron, apoi se adaugă pe rând ouăle şi se amestecă bine după fiecare. Se încorporează şi piureul de zmeură făcut din 100 g fructe şi se omogenizează compoziţia.


Formele se ung cu unt şi se tapetează cu zahăr, apoi se toarnă compoziţie, fără să se umple totuşi.


Se coc la foc potrivit cam 10 – 12 minute. Se răcesc, apoi se pot servi.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vulcani de ciocolată " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

madi_marin 1

25.06.2012, 16:55

alba_zori....multumesc...

sebirizescu 1

26.03.2013, 00:42

Krystyan Trendy 1

02.11.2013, 17:13

mmm...apetisanti vulcanii astia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza