Za'atar

de Miha in Pt. carne, 26 Ian 2010 | 8618 vizualizari

 

Se foloseste ca atare ( presarat peste hummus) sau sub forma de pasta ( la marinarea carnii de pui, preparata apoi la cuptor sau pe gratar)

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite oregano uscat
  • 2 lingurite maghiran uscat
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 lingurite boia dulce
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 40 g susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Za'atar:

Susanul il prajim intr-o tigaie fara ulei, pana se aureste putin.


Restul ingredientelor le punem in rasnita de cafea si rasnim pana obtinem o pudra fina.


Rasnim si susanul, dar scurt, cat sa se sparga semintele.


Intr-un bol amestecam bine pudra de condimente cu susanul.


Se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic.


Sursa


Daca ti-a placut reteta noastra "Za'atar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Brindusa 1

26.01.2010, 19:22

aaa acum am vazut sursa si ca acoloscrie de sumac

Rodie 1

07.10.2010, 23:46

Clar ma apuc sa fac si eu, pare interesant. Multumesc! nu am mai incercat pana acum.

retetepersane 1

01.12.2010, 15:33

Merge cu ulei de masline si cu branza si la niste placinte care se numesc Fattayer

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Relish cu dovlecei pentru hotdog