Zacusca cu ton

de violeta30 in Ton, 30 Ian 2015 | 2734 vizualizari

 

Imi place foarte mult pestele. Am vazut la Kaufland ton in ulei si ma gandeam deja ce sa fac cu el, zacusca :))

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 300 gr ardei rosu tocat cubulete (eu am avut la congelator)
  • 2 conserve de ton in ulei
  • 300 gr rosii in bulion
  • 1 lingura de ulei
  • piper
  • optional sare, doar daca e nevoie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu ton:

Se toaca ceapa cuburi. Se pune intr-un vas o lingura cu ulei (conserva de peste are mult ulei) si o cescuta de apa, in momentul in care incepe sa fiarba se adauga ceapa si se lasa pana scade lichidul si se inmoaie ceapa, apoi adaugam ardeiul. Cand s-au fiert bine se adauga rosiile si se lasa pana scade. La final adaugam pestele cu tot cu ulei, lasam 5 minute sa fiarba si apoi potrivim de sare (doar daca e nevoie, pestele are sare, la fel si rosiile) si piper. Se mai lasa 5 minute si oprim focul.


Lasam sa se raceasca si se serveste pe felii de paine. Este mai buna a doua zi cand se raceste si aromele se combina divin.


Sa serviti cu pofta !

 

TIPS-URI

1

se poate inlocui tonul cu macrou

2

poate fi si un sos foarte bun pentru paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

merisor 1

30.01.2015, 12:11

mirela0911 1

30.01.2015, 15:26

MotanLaOale 1

31.01.2015, 09:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de macrou si macrou afumat