Zacusca cu vinete

de Michelle in Zacusca, 17 Sep 2009 | 12033 vizualizari

 

Mi-au iesit 23 borcanele de 400gr

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei capia,
  • 3 kg gogosari,
  • 2 kg ardei gras rosu,
  • 5 kg vinete,
  • 2 kg ceapa,
  • 2 kg morcov,
  • 3 kg rosii,
  • sare,
  • aproximativ 2 litri ulei,
  • oregano,
  • cayena.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu vinete:

Coacem ardei,gogosari ,capia si vinetele.Le curatam de coaja si ii dam prin masina de tocat. Curatam ceapa si morcovul deasemenea ii dam prin masina si ii punem cu 1 litru de ulei si 1litru de apa la foc.Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat adaugam vanata,si dupa aproximativ 15 min adaugam si ardeiul.

Amestecam incontinuu ca sa nu se prinda. Adaugam sucul de la cele 3 kg de rosii, ulei daca mai e nevoie ,sarea ,oregano si cayena dupa gust. Cind deja incepe uleiul sa se ridice...incepem sa punem zacusca la borcane....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

rivka 1

18.09.2009, 13:21

foarte fain, mie imi place foarte mult zacusca cu fasole

elena1988 1

02.02.2011, 17:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos