Zacusca cu vinete

de Michelle in Zacusca, 17 Sep 2009 | 15203 vizualizari

 

Mi-au iesit 23 borcanele de 400gr

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei capia,
  • 3 kg gogosari,
  • 2 kg ardei gras rosu,
  • 5 kg vinete,
  • 2 kg ceapa,
  • 2 kg morcov,
  • 3 kg rosii,
  • sare,
  • aproximativ 2 litri ulei,
  • oregano,
  • cayena.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu vinete:

Coacem ardei,gogosari ,capia si vinetele.Le curatam de coaja si ii dam prin masina de tocat. Curatam ceapa si morcovul deasemenea ii dam prin masina si ii punem cu 1 litru de ulei si 1litru de apa la foc.Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat adaugam vanata,si dupa aproximativ 15 min adaugam si ardeiul.
Amestecam incontinuu ca sa nu se prinda. Adaugam sucul de la cele 3 kg de rosii, ulei daca mai e nevoie ,sarea ,oregano si cayena dupa gust. Cind deja incepe uleiul sa se ridice...incepem sa punem zacusca la borcane....

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

rivka 1

18.09.2009, 13:21

foarte fain, mie imi place foarte mult zacusca cu fasole

elena1988 1

02.02.2011, 17:03

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu ciuperci