Zacusca de gogoşari

de kukibella in Zacusca, 13 Sep 2013 | 3444 vizualizari

 

este minunata.....:)

 

INGREDIENTE

  • 5 kg.gogoşari
  • 1/2 litru ulei
  • 1 borcan muştar(400 gr.)
  • 250 ml otet(otet de struguri/4-5 grade)
  • 4 ling.zahar
  • 2 ling.sare
  • piper boabe(negru)
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de gogoşari:

Gogoşarii se curata şi se taie cubulete;

Intr-o cratita se ıncinge uleiul;

Se calesc gogoşarii pe rand şi se scot pe şervete absorbante pentru a se elimina excesul de ulei;

In uleiul ramas se adauga pe rand otetul,muştarul,zaharul,,sarea,piperul şi frunzele de dafin;

Se da focul mai mic,amestecandu-se pana se leaga sosul;

Se adauga gogoşarii si se mai fierbe 30 min.(exacte);

Se pune calda ın borcane ,se capseaza şi se aranjeaza ın camara(dupa ce o noapte borcanele s-au odihnit)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de gogoşari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.09.2013, 12:40

Ce faina este dar ce gustoasa cred

kukibella 1

14.09.2013, 16:41

Angelina_Elena 1

14.09.2013, 17:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete si ciuperci fara conservanti