Zacusca de vinete

de ianculubita in Zacusca, 11 Sep 2011 | 3966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5kg de vinete
  • 1kg de ceapa
  • 1kg de ardei kapia
  • 1kg de dovlecei
  • 1capatana mica de usturoi
  • 1l de ulei
  • 2kg de rosii bine coapte
  • sare,piper,frunze de dafin,zahar
  • 1-2 ardei iuti
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de vinete:

Vinetele si ardeiii copti in cuptor intr-o tava,curatate de coaja si puse la scurs intr-o sita;intre timp,restul ingredientelor curatate spalate,date prin masina de tocat carne si puse la calit in ulei;


dupa 30min se adauga si vinetele si ardeii tot prin masina date,rosiile de asemenea si usturoiul;


pun 1-2 frunze de dafin,2linguri de sare,2lingurite de zahar,piper,1cana cu apa si dau vasul la cuptor la foc mic 2-3ore,pana iese uleiul la suprafata;


dupa acest timp,se scoate vasul din cuptor,se mai potriveste de gust,apoi se pune in borcane si se sterilizeaza 1h,se tin borcanele in patura apoi se depoziteaza la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

LUK 1

12.09.2011, 16:13

buna buna

adry88 1

12.09.2011, 21:10

place

MIUTA 1

13.09.2011, 13:33

Arata foarte,foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu ciuperci