Zarzavat pentru ciorba

de dobrezaira in Conserve, 2 Oct 2012 | 4308 vizualizari

 

Eu folosesc acest zarzavat atat pentru ciorbe cat si pentru tocanite. Este dulce si sarat normal. Pentru supe fac zarzavat cu patrunjel, iar pentru ciorbele acre cu telina.

 

INGREDIENTE

  • 10 kg rosii
  • 3 kg ardei/gogosari
  • 2 kg morcovi
  • 1 kg telina, pastarnac, patrunjel radacina ( dupa preferinte)
  • sare dupa gust
  • fara conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorba:

Toate legumele le spalam, le curatam si le dam prin masina de tocat carne. Compozitia rezultata o punem intr-un tuci sau oala mare si o punem pe foc la fiert pana se inmoaie morcovul. Adaugam sare dupa gust si dupa preferinta, patrunjel sau telina verde. O turnam in sticle sau borcane cu capac si neaparat le sterilizam 30 de minute deoarece nu contine nici aspirina, nici conservant.


Tine cu siguranta 2 ani(mai am eu de anul trecut...)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorba" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dobrezaira 1

02.10.2012, 15:51

m-am cam spetit toamna asta, cine vrea ca e deschisa camara!

adry88 1

02.10.2012, 20:26

bun

Lau 1

03.10.2012, 15:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorbe