Zarzavat pentru ciorba

de dobrezaira in Conserve, 2 Oct 2012 | 8528 vizualizari

 

Eu folosesc acest zarzavat atat pentru ciorbe cat si pentru tocanite. Este dulce si sarat normal. Pentru supe fac zarzavat cu patrunjel, iar pentru ciorbele acre cu telina.

 

INGREDIENTE

  • 10 kg rosii
  • 3 kg ardei/gogosari
  • 2 kg morcovi
  • 1 kg telina, pastarnac, patrunjel radacina ( dupa preferinte)
  • sare dupa gust
  • fara conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorba:

Toate legumele le spalam, le curatam si le dam prin masina de tocat carne. Compozitia rezultata o punem intr-un tuci sau oala mare si o punem pe foc la fiert pana se inmoaie morcovul. Adaugam sare dupa gust si dupa preferinta, patrunjel sau telina verde. O turnam in sticle sau borcane cu capac si neaparat le sterilizam 30 de minute deoarece nu contine nici aspirina, nici conservant.

Tine cu siguranta 2 ani(mai am eu de anul trecut...)

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorba" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorba