Zarzavat pentru ciorba (by oana)

de nadina73 in Conserve, 3 Oct 2010 | 8421 vizualizari

 

Este dupa retata lui Oana,foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei rosii
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei galbeni
  • 2 linguri  de sare mare
  • frunze de patrunjel verde si telina
  • 1 kg rosii
  • ulei 8 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorba (by oana):

Se curata ardeii si se toaca sau se taie cubulete.


Patrunjelul si telina frunze se toaca si ele marunt.


Rosiile se decojesc si se taie marunt .


Se amesteca toata cu sare,se pun in borcane se pun cate 2 linguri de ulei se pune capacu si se pun la dunt 2 ore intr-un vas cu apa acoperite.Dupa 2 ore se scot din apa se pun la dunt cald intre paturi,se patreaza in camara pe rafturi.


Mie mi-au iesit 4 borcane.


Multumesc mult Oana,cu siguranta am sa mai repet reteta ,am facut doar de proba sa vedem daca ne place,e super bun


Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorba (by oana)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:17

harnicuta mai esti...............

Sylvia 1

05.10.2010, 10:19

super gospodina

Corinuta 1

06.10.2010, 17:48

foarte harnicuta esti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena la borcan