Zarzavat pentru ciorba (by oana)

de nadina73 in Conserve, 3 Oct 2010 | 6534 vizualizari

 

Este dupa retata lui Oana,foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei rosii
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei galbeni
  • 2 linguri  de sare mare
  • frunze de patrunjel verde si telina
  • 1 kg rosii
  • ulei 8 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorba (by oana):

Se curata ardeii si se toaca sau se taie cubulete.


Patrunjelul si telina frunze se toaca si ele marunt.


Rosiile se decojesc si se taie marunt .


Se amesteca toata cu sare,se pun in borcane se pun cate 2 linguri de ulei se pune capacu si se pun la dunt 2 ore intr-un vas cu apa acoperite.Dupa 2 ore se scot din apa se pun la dunt cald intre paturi,se patreaza in camara pe rafturi.


Mie mi-au iesit 4 borcane.


Multumesc mult Oana,cu siguranta am sa mai repet reteta ,am facut doar de proba sa vedem daca ne place,e super bun


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorba (by oana)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:17

harnicuta mai esti...............

Sylvia 1

05.10.2010, 10:19

super gospodina

Corinuta 1

06.10.2010, 17:48

foarte harnicuta esti!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in bulion