Zmeurata

de -Miti- in Cocktail, 3 Ian 2011 | 6934 vizualizari

 

Daca tot am inceput anul mai "betive" - vedeti tuica fiarta- sa continuam pe aceeasi unda.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr zmeura congelata sau proaspata
  • 200 gr zahar
  • 250 ml alcool dublu rafinat
  • 500 ml apa
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zmeurata:

Se adauga zmeura ,zaharul si alcoolulintr-o sticla sau damigeana.

Se lasa 1-2 zile,ca sa se topeasca zaharul.Se scutura sticla din cand in cand.

Se adauga apa si se mai tine doua saptamani,nu uita sa scuturi sticla.

Se scoate zmeurata,fara zmeura si se pune in sticle care se astupa bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zmeurata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

-Miti- 1

03.01.2011, 19:53

rocsi, e prima data ca am facut si eu si imi place! Se simte ca e naturala si nu de la magazin

Rocsi 1

03.01.2011, 20:51

te cred si eu ca e buna..dar nu mai imi zi ca si asa imi e pofta si nu am decat niste angeli in casa

elena1988 1

11.02.2011, 17:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Desert sarlota pariziana cu zmeura - Reteta 600