Zucchini cu parmezan

de dantes in Mancaruri de legume, 14 Iul 2017 | 1869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc zucchini
  • 20 g parmezan razuit
  • sare, piper dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini cu parmezan:

Zucchini se taie rondele, se sareaza putin si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot pe un servetel de hartie ca sa absoarba restul de apa. Se asaza rondelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe un singur rand, si se pipereaza dupa gust.


Se pune tava in cuptorul incins, la 200 grade C, pentru aproximativ 15 minute; se scoate tava si se presara pe fiecare bucata de zucchini, parmezan razuit, se mai tine la cuptor 5 minute.


Se poate servi simplu sau cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

15.07.2017, 18:08

Merisor 1

17.07.2017, 18:45

Simpli și delicioși!

Lau 1

24.12.2019, 22:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Afinata de casa

de oanapl 7

ieri la 22:56

Paste cu smantana si parmezan

de oanapl 7

ieri la 22:30

Ciorba de fasole cu afumatura

de oanapl 7

ieri la 22:25

Tajina de picior/rasol de miel

ieri la 20:59

Omleta de duminica

ieri la 20:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13135 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec pufos cu cacao
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Afinata de casa

de oanapl 7

ieri la 22:56

Paste cu smantana si parmezan

de oanapl 7

ieri la 22:30

Ciorba de fasole cu afumatura

de oanapl 7

ieri la 22:25

Tajina de picior/rasol de miel

ieri la 20:59

Omleta de duminica

ieri la 20:54

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete cu ricotta si spanac