Zwiebelkuchen

de Cris2711 in Prajituri, 25 Aug 2012 | 9310 vizualizari

 

Foarte multa ceapa:))si sunca dar ce gust are.....;;)

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru aluat:

  • 375 gr.faina
  • 50 gr.unt
  • 1 ou
  • 150 ml. lapte
  • 1 varf de sare
  • 1 varf de zahar
  • un plic drojdie uscata

Compozitie:

  • 1 kg ceapa
  • 30 gr. unt
  • 125 gr.sunca afumata taiata cubulete

Sosul de umplutura:

  • 250 gr. smantana lichida
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zwiebelkuchen:

Intai,am preparat aluatul:


Am incalzit laptele cu untul(50 gr.),pana s-a topit untul.


Am amestecat faina,sarea,oul,zaharul apoi am adaugat drojdia cu lapte.


Am preparat un aluat ca de pizza:D


L-am pus intr-un castron si l-am acoperit pentru 35 de minute.


In acest timp am curatat ceapa,am tocat-o.


Intr-o tigaie am topit 30 gr.de unt,am adaugat ceapa tocata,am calit-o bine si apoi am adaugat sunca si am calit in continuare pana a avut un aspect auriu.


Apoi am luat de pe foc si am lasat-o putin la racit.


Eu am pus placinta cu ceapa intr-o forma rotunda dar se potriveste foarte bine si la o tava normala de cuptor.


Am uns forma cu unt,apoi am intins aluatul ,deasupra am intins peste aluat compozitia cu ceapa si sunca.


Iar deasupra am ornat cu sosul pentru umplutura,pe care l-am pregatit inainte din smantana lichida,cele 2 oua ,sare si piper.


Apoi am introdus forma la cuptor,la 200 de grade pentru 40 de minute.


Se serveste calda dar si rece este buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zwiebelkuchen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

Cris2711 1

19.11.2012, 21:18

Laurici,sa iti treaca tie greata,si apoi iti fac

epurasha2bb 1

05.07.2013, 19:48

Cris2711 1

05.07.2013, 21:30

Mariana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu coacaze rosii