A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aperitiv rosii cherry umplute

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Se spală roșiile, se decupează de la baza fiecăreia câte un căpăcel și se golesc, cu atenție, de conținut. Se umplu roșiile cu cremă de brânză, cu salată de vinete, sau...Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute pentru revelion

Postat de: Ksenya in Aperitive / Garnituri

Ouale le taiem un pic la capte pentru stabilitate, apoi le taiem pe mijloc. Intr-un castron adaugam galbenusurile, le zdobim cu furculita, adaugam maioneza, mustarul, usturoiul zdrobit si...Citeste continuarea

Aperitiv biscuiti sarati

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

      Faina se amesteca cu untul rece, taiat in cubulete, pana rezulta un aluat nisipos. Apoi adaugati cascavalul ras fin, cimbrul, rozmarinul, smantana si sarea (nu multa, daca...Citeste continuarea

Aperitiv pizza

Postat de: violeta30 in Aperitive / Garnituri

Asezam feliile de paine in tava pe care le ungem cu ketchup. Punem felii de carnaciori, betisoare de salam si sunca, peste care presaram cascaval ras, apoi maslinele felii, ciupercile si feliile...Citeste continuarea

Aperitiv Waffe cu dovlecei, telemea...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Dovleceii îi cureți de coajă și îi dai prin răzătoarea mică și îi scurgi bine de apă. Într-un bol mixezi ouăle, apoi adaugi laptele, și uleiul și mixezi puțin...Citeste continuarea

Aperitiv saleuri cu seminte

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Se cerne faina ,se amesteca cu sarea,praful de copt, cimbrul si semintele.Apa si  uleiul se pun pe foc, pana se aduc la punctul de fierbere si se toarna peste amestecul de faina si seminte....Citeste continuarea

Aperitiv tartine cu branzeturi

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Cum toate ingredientele sunt gata preparate, nu rămâne decât să începem deja  preparativele pentru decorare. Se fierb tare două ouă. Când sunt gata fierte, se...Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu branza sarata...

Postat de: AdrianUdrea in Aperitive / Garnituri

Se amesteca untul moale cu branza sarata, untura, oul si iaurtul. Se mixeaza cu un mixer pentru a se omogeniza. Apoi se adauga chimenul si faina, treptat si rezulta un aluat nu foarte ferm,...Citeste continuarea

Aperitiv mini tarte umplute cu...

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Tarte -intr-un bol cernem faina amestecam cu sarea,adaugam untul taiat cubulete,amestecam pana ce rezulta un aluat sfaramicios.Adaugam oul batut cu apa si framantam un aluat omogen si nelipicios....Citeste continuarea

Andive cu portocale, nuci si branza...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Se indeparteaza cotorul si se spala.rapid sub apa andivele. Puteti sa le lasati intregi daca sunt mici sau sa le taiati in 2 daca sunt mari.  Rumeniti-le in 30 g de unt cu o lingura...Citeste continuarea

Aperitiv biscuiti sarati cu...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Cernem făina într-un vas și o amestecăm cu sarea și 1 linguriță semințe de chimen. Chimenul se poate și măcina, dar nouă ne place să-l simțim întreg prin biscuiți....Citeste continuarea

Aperitiv midinette cu pui si salata...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui fiert sau rotisat se taie cuburi mici de tot. Morcovul si telina se dau pe razatoare si se stropesc cu zeama de lamaie. Se amesteca cu puiul, se condimenteaza cu sare si piper dupa...Citeste continuarea

Aperitiv felii de bagheta cu...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Se spala ciupercile si se taie felii. Se incinge o tigaie teflonata si se pune untul, rondelele de usturoi si apoi ciupercile. Se amesteca usor. Se condimenteaza cu sare, piper si fulgi de chilli...Citeste continuarea

Aperitiv mini-tarte cu crema de...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Aluatul foietaj dezghetat se taie in cercuri cu o forma speciala sau cu un pahar. Se unge fiecare cerc cu crema de branza. Rosiile cherry se taie in sferturi si se pun peste crema de branza....Citeste continuarea

Aperitiv tartine cu crema de branza...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Se mixeaza cu blenderul somonul afumat cu crema de branza si zeama de lamaie. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se amesteca la final cu mararul tocat. Pe felii de bagheta neagra se...Citeste continuarea

Aperitive Tartine cu somon afumat...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Pe feliile de somon afumat se pun frunze de spanac si se ruleaza strans. Se pun in folie de plastic si se pun la frigider 15 minute. Se amesteca uleiul de masline cu mierea si mustarul, sare si...Citeste continuarea

Aperitiv rosii umplute cu feta si...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Branza feta se sfarama intr-un bol cu furculita. Se adauga ardeiul copt tocat cubulete, catelul de usturoi dat pe razatoarea mica, patrunjelul tocat marunt si se condimenteaza cu sare si piper...Citeste continuarea

Aperitive crostini cu pasta de ton

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Scurge tonul intr-o strecuratoare. Blendeaza tonul cu untul, smantana, zeama de lamaie si sare si piper dupa gust. Adauga apoi mararul tocat si ceapa rosie taiata cubulete fine. Pune pasta...Citeste continuarea

Aperitiv baghete umplute la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Taiati bagheta in doua, apoi iar in doua pe lungime, sa obtineti niste barcute. Scoateti miezul, dar nu chiar tot. Carnatul il taiati rondele. Maslinele le taiati feliute, iar mozzarella o dati...Citeste continuarea

Aripioare cu spanac

Postat de: GABRIELAGH in Pui

  Spalam mai intai aripioarele si le fierbem pana luam spuma. Le mutam in slow cooker (daca nu avem, se fierb inainte deoarece carnea de pasare de tara este mai tare) si setam functia high...Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza si gris

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Telemeaua de oaie se fărâmițează într-un bol, apoi se adaugă brânza mascarpone, grișul, ouăle și se amestecă energic până se înglobează toate ingredientele....Citeste continuarea

Aripioare fragede in sos BBQ cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Aripioarele se decongeleaza (daca este nevoie) si se usuca bine folosind prosoape din hartie. Se adauga in vasul slow cooker-ului. Se amesteca sosul BBQ cu amidonul si se adauga peste...Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu ceapa si ciuperci

Postat de: vasimur in Aperitive / Garnituri

Se curăță ceapa, se spală bine și se toacă mărunt. Dacă ciupercile sunt mature, puteți îndepărta pielița de deasupra deoarece este tare și dă omletei un gust care s-ar putea să...Citeste continuarea

Aperitiv cheesecake cu avocado si...

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Blatul de biscuiti: se pun biscuitii intr-un robot si se maruntesc. Se adauga untul si putin lapte si se amesteca. Nu este nevoie de adaos de sare deoarece am folosit biscuiti sarati. Crema de...Citeste continuarea

Arancini cu orez, spanac si surimi...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de post

Orezul rece se pune intr-un bol si se amesteca cu pasta de ardei iute si usturoiul pisat. Gustati si sarati daca mai este nevoie. Curatati surimi de folia ce-i infasoara si-i taiati cm la...Citeste continuarea

Aperitiv la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

       Pentru inceput batem ouale cu putina sare si piper. Tapetam o tava cu hartie de copt. Fiecare felie de paine o trecem prin oul batut si o asezam in tava. Cascavalul...Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu cartofi, salam...

Postat de: vasimur in Aperitive / Garnituri

Se curăță și se spală bine cartofii. Se taie rondele nu prea groase, ca să se prăjească ușor. Se toarnă uleiul într-o tigaie și se pun cartofii la prăjit, 2-3 minute, pe ambele...Citeste continuarea

Aperitiv rulouri cu lavas

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Ungem lipiile cu branza topita si presaram patrunjel verde tocat marunt. Punem felii de jambon sa acoperim lipia si rulam. Taiem rulourile in portii de aproximativ 3-4 cm. Citeste continuarea

Ardei iuti in otet

Postat de: ancutsa in Conserve

 Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodeniile dupa gust si preferinte, se lasa sa fiarba cam 10...Citeste continuarea

Aperitiv humus

Postat de: GABRIELAGH in Aperitive / Garnituri

Boabele de naut se pun la inmuiat peste noapte pentru a se hidrata. Cand ne apucam sa gatim humusul, punem la fiert nautul int-o oala cu apa cam de trei ori mai mare decat cantitatea de naut....Citeste continuarea

Aperitiv briose cu cascaval

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Se răzuiește cașcavalul pe răzătoarea mică. Se rețin separat 4 linguri încărcate de cașcaval răzuit pentru a decora brioșele. Se amestecă bine restul de cașcaval răzuit cu:...Citeste continuarea

Aperitiv tarta pufoasa cu sunca,...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

       Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine...Citeste continuarea

Aperitiv cosulete de mozzarella...

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

    Alegem mozzarella sa fie marisoara (sa aiba cel putin 250 gr una ). Se scurge bine de apa de conservare si se lasa pe un servet de hartie pentru a fi cat mai uscata. Taiem din...Citeste continuarea

Aperitiv waffles sarate cu dovlecei

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam prin razatoarea mare, adaugam cca 1 lingura sare si ii lasam intr-o sita pentru 1 ora. Ii scurgem bine cu un tifon sau cu mainele. Intr-un bol adaugam...Citeste continuarea

Aperitiv foietaj cu carnati, oua si...

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

    Se lasă aluatul la dezgheţat, la temperatura camerei. Se decupează sfere din foaia de aluat: unele mai mari pentru bază, altele la fel de mari dar se vor găuri în...Citeste continuarea

Aripioare de pui cu ceapa si sos de...

Postat de: trifadalia in Pui

Aripioarele de pui le spalam, apoi le taiem pe fiecare incheietura, desfacandu-le bucati. Partea mica de la aripa( varful) se arunca, iar celelalte doua bucati se pastreaza pentru tocanita....Citeste continuarea

Aperitiv mamaliga prajita

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Punem o tigaie cu putin ulei la foc potrivit. Punem cubul de ceapa si kaizerul taiat fasii. Lasam cateva minute.  Adaugam apoi carnea tocata si o calim pana ce isi schimba culoarea....Citeste continuarea

Aperitiv scones cu bacon si cascaval

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Baconul taiat cubulete, il puneti intr-o tigaie si il rumeniti. Il scoateti pe un platou, pe care asezati niste servetele. Cascavalul il dati pe razatoarea mica. Intr-un bol mixati untul cu...Citeste continuarea

Aperitiv choux cu omleta

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Pentru choux: Se pun la fiert apa cu uleiul, un praf sare si un varf de cutit de zahar. Cand a dat in clocot, se ia de pe foc si se adauga faina. Se amesteca repede, apoi se pune din nou pe foc si...Citeste continuarea

Aperitiv crochete de portocala

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Portocalele se curata de coaja, se desfac in felii , se trec prin ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei (nu trebuie foarte mult,pentru ca nu se poate refolosi). Se scot pe hatie absorbanta si...Citeste continuarea

Aperitiv pogacele cu branza de...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Se face un aluat potrivit de moale din: făină, sare, drojdie, gălbenușuri, zahăr, untură și lapte cald.  Când toate ingredientele s-au încorporat și aluatul este...Citeste continuarea

Aperitiv pogacele unguresti cu...

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Amestecati drojdia uscata in laptele caldut cu zaharul. Puneti intr-un castron sau in bolul robotului faina cu sarea si amestecati. Adaugati galbenusul de ou, smantana si untul si...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu dovlecel

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat: se amesteca untul rece cu faina, pana rezulta un aluat nisipos. Apoi, se pune oul, sarea, praful de copt si la sfarsit apa. Se tine aluatul in frigider, timp de  30 minute....Citeste continuarea

Aperitiv briose cu cascaval si bacon

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Baconul se taie cubulete mici si se prajeste in putin ulei. Ouale se amesteca cu sarea, apoi treptat, cu uleiul. Adaugati faina si praful de copt. Compozitia va avea consistenta unei smantani....Citeste continuarea

Aperitiv bruschete a la Ailin

Postat de: trifadalia in Aperitive / Garnituri

Rosiile se spala si se taie cuburi. Peste rosii se rade usturoiul, se adauga sarea, oregano si uleiul. Compozitia rezultata se lasa sa stea la macerat pana ce se pregateste painea. Intre timp se...Citeste continuarea

Aperitiv chec cu branzeturi si...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Roșiile se curăță de codițe, se spală, se șterg de apă și se pun pe fundul formei de copt, unsă cu unt în prealabil. Cele trei ouă se mixează cu smântâna, se...Citeste continuarea

Aripioare picnic

Postat de: Leontina_Costel1970 in Pui

Mai intai curatam de eventualele impuritati aripioarele, apoi le spalam si le punem intr-o oala, acoperim cu apa, adaugam delikat si lasam sa fiarba cca 20 minute. Scoatem aripioarele le lasam sa...Citeste continuarea

Aperitiv minuturi reci cu branza,...

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Pentru cosulete: se rade cacavalul intr-o tava cu foaie de copt, formand niste cercuri mai mari. Este de preferat sa radeti cascavalul direct in tava pentru ca va fi uniform, iar nu pe o...Citeste continuarea

Avocado cu ton

Postat de: cristina1985 in Ton

Se  fierbe apa, iar cand da in clocot, se adauga sare si cele doua oua (pe rand, cu ajutorul unei  linguri). Se fierb 10 minute, apoi se lasa la racit. Va dati seama daca un avocado...Citeste continuarea

Aperitiv briose din oua

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Un broccoli are 500 g, dar restul se poate folosi la o omleta. Se spala broccoli, se taie in buchetele mici si se pune la fiert in apa clocotita,10 minute. Se scoate si se pune in apa rece (pentru...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]