Borsul – ingredientul nelipsit al ciorbelor desavarsite

Postat de iSyc in Bucataras in oras pe 9 Apr 2015, 00:00

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza
Borsul – ingredientul nelipsit al ciorbelor desavarsite

Pentru noi, romanii, masa de pranz parca nu este completa daca ciorba lipseste din meniu.Bogatia legumelor, ingredientele de buna calitate precum smantana sau carnea si verdeturile aromate transforma acest preparat in favoritul romanilor pentru masa de pranz, potrivit in orice anotimp.

Insa doar un singur ingredient poate transforma supa, asa cum se consuma ea in majoritatea tarilor europene, in gustoasa ciorba romaneasca, iar acesta este borsul. Adaugand bors oricarei ciorbe, aceasta va capata gustul acru si fin, atat de apreciat in tara noastra.

Pentru ca timpul si ritmul actual de viata nu ne mai permit prepararea borsului in casa, borsul pudra, vandut de un brand de calitate, este solutia ideala pentru orice bucatarie. Adaugand ciorbei borsul deshidratat, aceasta nu se va dilua, iar rezultatul va fi o ciorba mai bogata, mai gustoasa si mai aromata.

Ingredientele folosite pentru realizarea borsului pudra sunt uscate natural, uscarea fiind una dintre cele mai vechi metode folosite pentru pastrarea alimentelor. Gustul sau acrisor este conferit de ingredientele principale pe care le contine, obtinute prin fermentatie naturala. Procesele de productie ale borsului pudra sunt dintre cele mai bune si asigura o inalta siguranta a alimentului, pe intreaga durata de pastrare indicata pe ambalaj si, in plus, este foarte usor de depozitat si utilizat.

Un singur plic de bors pudra asigura prepararea unui numar mare de portii, de aceea, borsul pudra este mai economic si mai eficient. Folosind borsul pudra se obtine acelasi rezultat bun si acelasi gust acrisor si racoritor al ciorbei facute in casa, de fiecare data, in fiecare farfurie.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 9 %
219.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (4)

VI

VI
11.04.2015, 20:29

25.04.2015, 18:15

eu folosesc des

24.01.2016, 18:42

Si eu folosesc des bors

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta creata

de Lau 9

ieri la 22:49

Spaghete cu creveți aromatizați

ieri la 22:40

Chiftele in sos de branzeturi

de Lau 9

ieri la 22:04

Cornuri a la Luca

ieri la 21:37