Cafea bombon

Postat de Beea in Bauturi pe 26 Mai 2011, 16:37

 Cafeaua bombon este un amestec de cafea expresso si lapte condensat. Se obisnuieste a fi servita intr-o ceasca de cristal transparenta pentru a putea fi astfel placut observate straturile de cafea si lapte.

 In Portugalia am avut deosebita placere de a savura o cafea bombon cu frisca si scortisoara presarata pe deasupra.

Evident, acestei cafele nu i se mai adauga zahar, intrucat laptele condensat este suficient de dulce pentru a-i da bombonului un gust deosebit.

In functie de zona, in prezent mai este denumita si cafe goloso sau cafe biberon.

Cum cafeaua este o sursa de antioxidanti, imi place sa pot savura la micul dejun un bombon insotit de cativa biscuiti, sau chiar in jumatatea zilei pentru a-mi "reincarca bateriile".

Comentarii (4)

Lau

Lau
27.05.2011, 10:25

si eu as bea,la cat de bine arata as bea si seara

27.05.2011, 12:14

la cat de bine arata as vrea si eu macar sa gust

28.05.2011, 08:49

este foarte buna numai de asta beau

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]