Cateva secrete din gastronomia franceza pentru prepararea mielului

Postat de Sylvia in Tehnici pe 15 Apr 2014 | 7070 vizualizari

Comentarii (21)

15.04.2014, 15:04

Sper sa gasiti util acest articol si sa va ajute in prepararea mielului de Paste , mentionez ca pozel sunt de pe internet cu retete preparare de chefi de cuisine cu stele Michelin din Franta, am vrut sa vedeti ce poate sa devina o bucata de miel

15.04.2014, 15:04

Nu ma uit acum,ca o sa ling monitorul,la cat de pofticioasa sunt

15.04.2014, 15:09

si nu e de post

15.04.2014, 15:10

Foarte interesanta postarea! Multumesc Sylvia !

Ina

Ina
15.04.2014, 15:11

Tocmai mi-am transat mielutul: 18 kg

15.04.2014, 15:12

Adoooor carnea de miel!! Extrem de utile sfaturile!!

15.04.2014, 15:20

ma bucur ca ati gasit postarea utila, sper sa testati cateva din retetele de acolo si sa va placa

15.04.2014, 15:20

Ina ai 18 kg de miel ? ) frate trebuie sa fug la tine sa iti explic toate variantele de retete pe indelete nu te pot lasa asa

15.04.2014, 15:21

Simona carne ade miel dac este facuta cum trebuie este cea mai buna si fina carne din lume, o sa mai revin si cu niste retete mai de fitze am zis sa vorbim mai intai de lucruri serioase

15.04.2014, 15:30

foarte buna postarea ta...am sa-is pun mamei , desi daca ii spun zice : fa tu ..dar nu e o problema

Ina

Ina
15.04.2014, 15:31

Sylvia, astept si iedul . Inainte cumparam si noi si soacra-mea. Anul asta am luat doar noi. Costel ar manca miel si de Craciun

Ina

Ina
15.04.2014, 15:31

Mai am in frigider de-un drob, de anul trecut

15.04.2014, 15:39

Si eu ca si Costel)

15.04.2014, 15:39

Sylvia, eu clar vreau ceva retete si voi incerca reteta cu miere, am tot auzit, dar n-am facut

15.04.2014, 16:05

super idei!!!de retinut!!!

16.04.2014, 09:04

16.04.2014, 11:16

Multumim, Sylvia pentru tipsuri

16.04.2014, 11:32

spor la gatit miel

16.04.2014, 13:09

foarte intersant demn de luat in seama multumim

17.04.2014, 10:09

Cu mare drag testez si eu reteta de cotlet rosé de miel in crusta de ierburi chiar azi

17.04.2014, 20:07

Minunate sfaturi Sylvia! eu miel nu pap

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola