Catina cu miere

Postat de Sidy in Fructe pe 1 Feb 2015, 15:14

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

Acum cand vremea este tot mai schimbatoare , iar iarna ...e mai mult toamna,pentru intarirea imunitatii va recomand  catina cu miere, buna atat pentru copii cat si pentru adulti.

Catina este extrem de bogata in vitamine si minerale in timp ce mierea scade din nivelul colesterolului, are actiune relaxanta, antibacteriana, potrivita pentru cei cu probleme cu ficatul, splina sau stomacul.

ALIMENTE necesare pentru 2 portii :

100 g catina

6 linguri miere

10 cuisoare

2 ramurele menta

 

Spalati catina si menta.

Catina o puneti intr-un borcan si adaugati mierea, cuisoarele si menta bine scursa de apa.Mierea trebuie sa acopere toate produsele.

Borcanul se tine la rece in frigider.

Se consuma o lingura in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

Pofta buna sa aveti si mai ales, sanatate multa !

Comentarii (4)

Ina

Ina
01.02.2015, 15:53

Miere consumam zilnic, dar catina nu am incercat

01.02.2015, 16:18

04.02.2015, 08:51

Da Claudia, ai dreptate ! Incerc sa corectez.
Multumesc

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia