Catina cu miere

Postat de Sidy in Fructe pe 1 Feb 2015, 15:14

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

Acum cand vremea este tot mai schimbatoare , iar iarna ...e mai mult toamna,pentru intarirea imunitatii va recomand  catina cu miere, buna atat pentru copii cat si pentru adulti.

Catina este extrem de bogata in vitamine si minerale in timp ce mierea scade din nivelul colesterolului, are actiune relaxanta, antibacteriana, potrivita pentru cei cu probleme cu ficatul, splina sau stomacul.

ALIMENTE necesare pentru 2 portii :

100 g catina

6 linguri miere

10 cuisoare

2 ramurele menta

 

Spalati catina si menta.

Catina o puneti intr-un borcan si adaugati mierea, cuisoarele si menta bine scursa de apa.Mierea trebuie sa acopere toate produsele.

Borcanul se tine la rece in frigider.

Se consuma o lingura in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

Pofta buna sa aveti si mai ales, sanatate multa !

Comentarii (4)

Ina

Ina
01.02.2015, 15:53

Miere consumam zilnic, dar catina nu am incercat

01.02.2015, 16:18

04.02.2015, 08:51

Da Claudia, ai dreptate ! Incerc sa corectez.
Multumesc

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia