Ce bunatati sa pui pe masa de Revelion - 10 retete perfecte pentru noaptea de Anul Nou

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 29 Dec 2015, 12:03

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

A trecut si Craciunul, dar urmeaza Revelionul, pentru care trebuie sa ne pregatim, din nou, de zor.

De aceasta data e recomandat sa incercam sa gatim un pic mai dietetic (folosim mai putina maioneza in salata de boeuf, piftia o facem din curcan, nu din porc etc.), dar friptura de porc nu poate lipsi de pe masa, caci este semn de belsug.  

De asemenea, nici pestele nu trebuie sa lipseasca, caci se spune ca cine mananca peste in noaptea de Revelion nu va avea probleme cu banii in urmatorul an.

In alta ordine de idei, iata la ce ne-am gandit noi ca n-ar trebui sa lipseasca de pe masa de Revelion. Asteptam si completarile voastre:

1. Platou cu aperitive 

2. Bulete de cascaval 

3. Peste cu glazura de mustar 

4. Piftie de curcan 

5. Salata de boeuf 

6. Friptura de porc

7. Oua de prepelita umplute

8. Saratele 

9. Tort diplomat cu caise, pere si ananas

10. Islere cu migdale

Sursa foto: hotelsaratogahabana.com

Comentarii (7)

29.12.2015, 12:14

Si doar mancam ?Nu bem nimic?

29.12.2015, 12:43

29.12.2015, 14:04

Adele, doar carne de pasăre nu se poate mâncă, deoarece se spune că te trage, înapoi, puiul, găina, cocoșul scurmă în spate Celelalte înaripate nu scurmă Sper că ai înțeles ce am vrut să zic )

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32