Ce bunatati sa pui pe masa de Revelion - 10 retete perfecte pentru noaptea de Anul Nou

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 29 Dec 2015, 12:03

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

A trecut si Craciunul, dar urmeaza Revelionul, pentru care trebuie sa ne pregatim, din nou, de zor.

De aceasta data e recomandat sa incercam sa gatim un pic mai dietetic (folosim mai putina maioneza in salata de boeuf, piftia o facem din curcan, nu din porc etc.), dar friptura de porc nu poate lipsi de pe masa, caci este semn de belsug.  

De asemenea, nici pestele nu trebuie sa lipseasca, caci se spune ca cine mananca peste in noaptea de Revelion nu va avea probleme cu banii in urmatorul an.

In alta ordine de idei, iata la ce ne-am gandit noi ca n-ar trebui sa lipseasca de pe masa de Revelion. Asteptam si completarile voastre:

1. Platou cu aperitive 

2. Bulete de cascaval 

3. Peste cu glazura de mustar 

4. Piftie de curcan 

5. Salata de boeuf 

6. Friptura de porc

7. Oua de prepelita umplute

8. Saratele 

9. Tort diplomat cu caise, pere si ananas

10. Islere cu migdale

Sursa foto: hotelsaratogahabana.com

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (7)

29.12.2015, 12:14

Si doar mancam ?Nu bem nimic?

29.12.2015, 12:43

29.12.2015, 14:04

Adele, doar carne de pasăre nu se poate mâncă, deoarece se spune că te trage, înapoi, puiul, găina, cocoșul scurmă în spate Celelalte înaripate nu scurmă Sper că ai înțeles ce am vrut să zic )

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47