CONCURS CULINAR - Rețete inspirate de toamnă

Postat de Bucataras in Concurs pe 3 Oct 2018 | 4136 vizualizari

Comentarii (33)

03.10.2018, 18:17

Pezevenchi mai esti Bucatarasule, ne dai idei idealiste......sa umblam pe la altii.....

03.10.2018, 18:29

03.10.2018, 18:46

Ioi, ce concurs fain aici!
Sper să am timp să particip și eu...
Oricum, doresc mult succes tuturor!

03.10.2018, 19:00

Frumos

03.10.2018, 19:24

Multa bafta!

03.10.2018, 19:33

Superb concurs!

03.10.2018, 20:11

Poate nu vine iarna, până ce citim toate rețetele de toamnă ale bucătărașilor...!

03.10.2018, 20:49

Foarte fain concursul

03.10.2018, 21:46

Super! Ce de concursuri, mai Bucataras!

03.10.2018, 22:01

Alt concurs? Ce darnic te-ai facut!

03.10.2018, 22:09

Frumos concurs!

Ina

Ina
03.10.2018, 22:20

03.10.2018, 22:58

Ce concurs !!!!!!

03.10.2018, 23:02

Ce concurs frumos! Succes tuturor!

03.10.2018, 23:50

SUper ideea cu reinterpretarea! Activitate luna asta pe site

03.10.2018, 23:50

Imi place ideea!

04.10.2018, 06:38

04.10.2018, 08:23

Wowww!

04.10.2018, 21:37

Wowww! Altă provocare??? Bravo Bucătăraș Suprem! Chiar am la favorite, o grămadă de rețete. Acum le vine rândul. Mulțumim pentru toate provocările! Spor și baftă tuturor!

04.10.2018, 21:37

ce concurs frumos! pacat ca nu mai am timp de stat pe aici, mai des!

05.10.2018, 00:56

excelent

05.10.2018, 17:33

Muschiulet de porc cu ciuperci si cartofi
NGREDIENTE
1 muschiulet de porc
2 linguri de pasta de curry verde
3 catei de usturoi
1/2 ardel rosu
1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
I cutie de ciuperci
1 pahar de apa + sau -
2 linguri ulei
sare, piper
verdeata tocata
4-6 cartofi
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu ciuperci si cartofi.
Curatati cateii de usturoi. Tocati marunt usturoiul si ghimbirul.
Intr-o oala adanca incalziti uleiul. Puneti usturoiul si ghimbirul si muschiuletul de porc intreg.
Rumeniti carnea 10 minute pe toate partile.
Taiati ardeiul in bucatele. Adaugati pasta de curry, apa, ciupercile, cartofii curatati si taiati in 4.
Puneti piper si sare, acoperiti si gatiti timp de 30 minutes.
Scoateti carnea si taiati-o felii.
Puneti feliile de carne din nou si gatiti timp de 5 minute arozandu-le cu sos.
Presarati verdeata tocata si serviti cald.
Portii: 4Timp de preparare: sub 60 minute

06.10.2018, 11:46

Ce concurs frumos ....choar mi-as dori si eu un Slow Cooker

06.10.2018, 17:54

Tare concursul ! Succes tuturor!

24.10.2018, 10:37

01.11.2018, 18:03

frumoase si utile premii!

05.11.2018, 16:51

Felicitari!

05.11.2018, 17:24

05.11.2018, 18:06

Felicitari tuturor!

05.11.2018, 18:20

Felicitari !!!!!🤗

05.11.2018, 20:12

Felicitari tuturor!

05.11.2018, 20:43

Bravooo! Felicit[ri tuturor!

05.11.2018, 20:54

Felicitari harnicilor si inspiratilor!!!!
Sa le folositi cu drag si spor
Felicitari tuturor celor care au participat

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola