CONCURS: Se cauta cele mai bune retete cu aluat

Postat de Bucataras in Concurs pe 5 Oct 2016, 16:06

Articol pe placul a 30 bucatarasi
comenteaza

Dragi bucatarasi,

Daca tot ne-a provocat Alex ieri, ce-ar fi sa-i aratam si noi lui ce retete grozave cu aluat stiu sa faca bucatarasii, nu numai soacra lui :)

Asa incat nu am stat mult pe ganduri si am decis ca asta e cea mai buna tema pentru concursul nostru din octombrie.

De fapt, reteta lui Alex doar mi-a intarit convingerea legata de tema noastra frumoasa, pentru ca eu eram hotarat de ceva vreme sa v-o propun. De ce?

Pe de o parte pentru ca sunt sigur ca este o tema care va place (aluaturile sunt irezistibile), iar pe de alta parte pentru ca in curand, pe 16 octombrie, sarbatorim Ziua Internationala a Painii, alimentul primordial, din care au derivat toate preparatele cu aluat, in evolutia culturii culinare.

REGULAMENT:

Intre 5 si 30 octombrie, inscrieti cele mai bune retete cu aluat pe care le pregatesti si poti castiga unul dintre cele 3 premii grozave:

Participa la concurs toate retetele cu aluat, fie ele de placinta, de gogosi, de cozonac, paine, papanasi, cornulete, fursecuri, covrigi, tarte sau orice preparate doriti voi sa fie admirate si ravnite de pofticiosi. 

Retetele participante la concurs trebuie inscrise in site-ul Bucataras.ro in contul de utilizator al participantului.

PREMII:

Premiul 1 - Aparat de vidare FFS004X FoodSaver

 

Premiu 2  - Masina de paste Ampia Cromo Marcato

 

Premiul 3 - Tigaie WOK, 28 cm Tefal

DESEMNAREA CASTIGATORILOR:

Retetele castigatoare vor fi desemnate astfel:

- 50% din punctajul final va fi reprezentat de numarul de share-uri de facebook inregistrate pe site-ul Bucataras de o reteta cu aluat

- 50% din punctaj va fi acordat de juriul format din echipa Bucataras.ro

ANUNTAREA CASTIGATORILOR:

Pe 1 noiembrie veti afla castigatorii, care vor fi anuntati atat printr-un update la acest articol, cat si pe pagina de facebook Bucataras!

Acestea fiind spuse, sa inceapa parada aluaturilor fragede, aromate, pufoase sau crocante, bune sa fie :) 

Mult succes la framantat, bucatarasi harnici!

------------------------------------------------------------

ACTUALIZARE 1 NOIEMBRIE

Lume, lume, stimabile bucatarase si alesi bucatarasi!

Mi-a placut tare ca v-ati intrecut in a va juca cu aluatul si recunosc ca m-ati pus la mari cazne vizuale. Imaginatia mea a luat-o cu totul razna pe pufoasele cai ale aluaturilor si toate saptamanile astea am avut numai cosmaruri cu placinte :))

Va anunt cu bucurie premiantii concursului nostru. Asadar, din media punctajelor acordate de juriu si cel rezultat din ordinea data de numarul de like-uri si share-uri din partea publicului, a rezultat urmatorul clasament... de mare angajament :)

Cele mai bune retete cu aluat ale concursului nostru sunt:

Premiul 1 - Baigli cu nuca - Nadyne

Premiul 2 - Cruffins - diaconta

Premiul 3 - Foietaj impletit cu dovleac placintar - Andra_Constantinescu

Eu va felicit pe toti cu cea mai mare caldura si ma declar un vesnic fan al retetelor voastre, ca la Bucataras acasa! :)

Save

Save

Save

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (30)

03.11.2016, 09:54

Felicitari , dragile mele!

03.11.2016, 11:32

felicitari!

03.11.2016, 18:18

Felicitariii!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38