Concurs senzational: "Week-end intre prieteni", powered by Miez de lapte

Postat de Bucataras in Concurs pe 14 Apr 2013 | 6472 vizualizari

Comentarii (24)

15.04.2013, 00:16

Minunat concurs!

15.04.2013, 00:19

Felicitari!!

15.04.2013, 00:31

, daaaa, se anunta un week end de poveste!

15.04.2013, 00:36

Super tare!!

15.04.2013, 00:49

simplu si cu final fericit!

15.04.2013, 00:53

da da

15.04.2013, 06:43

foarte frumos!! intotdeauna sefu ne surprinde numai cu concursuri minunate!

15.04.2013, 06:48

15.04.2013, 06:48

Ce-mi plac provocarile,toata noaptea mi-am sucit neuronul sa=mi vina niste idei.....

15.04.2013, 07:07

Iupyy..alt concurs!!

15.04.2013, 07:55

Interesant și provocator!

15.04.2013, 07:59

Super!

15.04.2013, 09:54

Ce frumos!!! Succes participantilor!

15.04.2013, 14:35

Gata le-am executat,acum cum mi-o fi norocul !

15.04.2013, 14:44

Bafta Leoaico

15.04.2013, 19:24

Bafta multa fetelor

16.04.2013, 07:30

Minunat concurs. Felicitari Boss ! Sunt sigura ca vor fi multe retete minunate....doar se apropie Pastele !!!
Am totusi o...nelamurire:
Aperitiv fata de Gustare.....
Voiam sa-i stiu si parerea lui Radu Popovici care zice asa:
Aperitivul este o băuturică alcoolică ce se serveşte (de către chelner clientului) înainte de masă, pentru a excita sucurile gastrice şi a provoca pofta de mâncare. Dintre aperitive: “ţuiculiţa”, vodca, bitterul...
Antreul este un fel de gustare mai consistentă (conform tehnologiei culinare, gustarea are cam 70 g, antreul bate spre 200 g), menită a fi servită înainte de supă, sau de felul principal al mesei.

Deci....care este diferenta intre Aperitivele si gustarile din acest concurs ????

16.04.2013, 10:08

Sidy, nu-i o linie clara intre Aperitive si Gustari, dar vom merge pe definitia "populara" in care Gustarea este portia mai mica din ceva. Daca ne raportam la bucataria franceza, e cum zice Radu, daca ne raportam la cea engleza, in definitia aperitivului este vorba si de mancare

16.04.2013, 14:58

Si atunci gustarea sa fie ...rece iar aperitivul( antreul) sa fie...cald ?
Sau doar o portie mai mare?

16.04.2013, 15:06

Cum vrei tu ... nu e pe cald sau rece. Dar ai intuit corect, aperitivul = antreul ...

ANTRÉU s.n. În limbaj familiar, denumește primul fel dintr-un meniu. După regulile clasice ale gastronomiei, antreul este felul care se servește după gustare (sau supă) și pește (sau preparatul care îl înlocuiește), înainte de felul principal din meniu (de obicei friptura)

Asa cum spune si Radu, Antreul este mai consistent decat gustarea.

17.04.2013, 07:40

Ok multumesc !
Sa curga retetele....haideti fetelor !!!

19.04.2013, 10:35

pot sa incep cu desertul?

22.04.2013, 22:10

daaaa

07.05.2013, 23:56

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia