Contra racelilor ce vor veni

Postat de Sidy in Cu de toate pe 15 Oct 2015, 06:37

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza

Presopunctura acopera intreaga suprafata a corpului prin simpla aplicare a presiunii la nivelul anumitor puncte ale corpului avand un efect de stimulare asupra intregului organism.

Cel mai important beneficiu al presopuncturii este capacitatea sa de a elibera tensiunea, deoarece presiunea asupra anumitor puncte induce o stare de relaxare, restabilind echilibrul corpului. 

Starea generala a organismului se imbunatateste, deoarece masajul stimuleaza circulatia si fluxul de oxigen.

Ce trebuie sa faci  ?

Relaxeaza-te! 

- Asaza-te intr-un scaun sau fotoliu confortabil 

- Respira adanc si regulat 

- Freaca-ti mainile intre ele aproximativ un minut, asta pentru a creste energia si pentru a le face mai sensibile la stimuli 

- Dupa ce le-ai incalzit, cu mana dreapta trebuie sa incepi sa stimulezi punctul de presopunctura dorit, pentru a-ti vindeca diversele conditii de sanatate 

- Presiunea trebuie sa fie una suportabila, aproape de punctul de durere. Atunci cand durerea se va intensifica, nu te opri, incearca sa respiri cat mai adanc.

Cu ajutorul presopuncturii se poate elimina orice blocaj in fluxul de energie al vietii, si, astfel, organismul se poate auto-vindeca. 

Prin urmare, incercati sa va gasiti ceva timp liber pentru a va rasfata cu acest cadou vechi. Este simplu si nu va costa nimic, iar corpul vostru va fi mai mult decat recunoscator.

Comentarii (1)

15.10.2015, 10:01

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!