Cum curatam un ou fiert

Postat de Mitinita in Tehnici pe 11 Mar 2012, 10:50

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza

Comentarii (5)

12.03.2012, 16:54

Eu cand sunt fierte le pun in apa rece, de unde scot repede cate unul si il sparg putin la ambele capete si il pun la loc in apa rece pentru 1-2 minute. Se curata foarte usor dupa aia si ramane neted la suprafata.

13.03.2012, 13:23

12.07.2012, 22:05

Tot apa rece folosesc si eu atunci cand le decojesc.E ok trucul din video atunci cand tot tu le consumi,altfel nu pare prea igienic.Spune-le musafirilor cum ai pregatit si n-o sa-ti mai vina in vizita!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola