Cum sa faci galuste pufoase de gris

Postat de Brindusa in Tehnici pe 19 Dec 2010, 14:34

Articol pe placul a 17 bucatarasi
comenteaza

Reusita unei supe cu galusti sta in ..... galusti pufoase. Va arat aici cum le fac eu de ani de zile, si niciodata nu au iesit tari.

1. Pune la fiert apa cu sare sau supa. Oala trebuie sa fie destul de mare, pentru ca galustile se umfla cand sunt fierte. Cand lichidul a inceput sa fiarba da focul mic si fa galustile.

2. Bate bine (cu mixerul sau cu telul) 2 oua

3. Adauga in jur de 8 linguri de gris. Amesteca. Daca compozitia e prea moale (curge) mai adauga gris. Ai grija sa nu fie o compozitie prea tare, dar nici sa nu curga. Ar trebui sa arate ca in poza a2a

4. Cu o lingurita ia din compozitie si pune in oala cu apa in fierbere. Continua pana ai terminat compozitia.

5. Cand incepe sa fiarba din nou, pune o cana mare de apa rece, pune capacul si lasa sa fiarba la foc mediu- mic, pana ce galustile s-au umflat si sunt moi.

Comentarii (15)

20.12.2010, 21:23

Faine ti-au iesit.

23.01.2011, 15:25

asa le fac si eu , dar apa rece , eu o adaug la urma , cand galustele sunt aproape fierte , .... pun capacul peste supa si las sa ajunga iar la punctul de fierbere. apoi sting focul si presar patrunjel verde tocat marunt . vor iesi uriaseeeeee !!!!!

15.01.2016, 10:39

asa le fac si eu sunt pufoase si delicioase

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia