Cum sa-ti "vopsesti" parul in mod natural

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 19 Noi 2011, 18:00

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza

Tot mai multe persoane devin din ce in ce mai atente la ce mananca si cauta sa aleaga cele mai sanatoase si sigure produse. Insa un impact destul de mare il au si produsele pe care le punem pe corp. Stim deja ca anumite cosmetice contin chimicale ce ne pot afecta sanatatea, iar acest lucru este valabil si pentru vopselele de par. De aceea au aparut de cumparat si alternative mai putin daunatoare si solutii semi-permanente si multe persoane se intorc la metode mai traditionale si mai sanatoase.

Poti incerca chiar acasa variante naturale de a da un plus de culoare si stralucire parului tau, fara a apela la produse chimice.

Pentru nuante de brunet, clateste parul cu unul dintre aceste amestecuri:

- Apa racita in care ai fiert cartofi in coaja;
- Ceai din rozmarin, salvie, zmeura sau patrunjel;
- Ceai negru sau cafea neagra;
- Infuzie de ceai, nuci si cafea;
- Infuzie de otet de mere, rozmarin si cafea.

Pentru parul blond:

- Infuzii sau ceai de sofran, turmenic, musetel;
- Apa in care a fiert rubarba, racita si strecurata;

Pentru nuante roscate, clateste parul cu:

- Ceai din macese, sofran sau foi de ceapa rosie.

Pentru nuante argintii, clateste parul cu:

- Infuzie de nalbe sau cretisor.

Foto: demandstudios.com


Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 900 lei
3599.99 lei
2699.99 lei

Comentarii (16)

21.11.2011, 15:38

21.11.2011, 20:00

super

21.11.2011, 20:01

gaby_d
19.11.2011, 19:41

eu, desteapta, inteligenta, super super isteata
am facut cafea, am strecurat-o . mi-am tuflito-n cap
no..cum oi fi strecurat-o..cand l-am uscat..era numa zatz pe jos, mai puteam face o cafea)))0
asa ca,,..l-am clatit si aleluia cafea))))
draga de tine

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]