Cum se infasoara sarmalele

Postat de Mitinita in Tehnici pe 19 Ian 2012, 21:23

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

Inainte sa trageti cu tunul:)) ar trebui sa stiti ca sunt si persoane care nu stiu cum se infasoara sarmalele. Una dintre ele a hotarat sa posteze articolul acesta, poate-poate ma sunt si alti necunoscatori. Sau suntem o specie rara?

Cred ca in total am invartit si eu doua sarmale. Una a fost un esec total, a doua mi-a reusit intr-un fel, dar atata a durat aventura mea cu sarmalele. Am incercat si cele arabesti, vazute la Mihaela, pai dupa ce ca habar nu aveam cum se procedeaza am avut de-a face cu frunze de vita de vie minuscule. Pe cand am ajuns la sfasitul pachetului de frunze ma cam prinsesem cum sta treaba. Noroc ca Mihaela are poze detaliate cu fiecare pas al procesului si nu mi s-au desfacut.

Daca mai cunoasteti si alte procedee va rog sa mi le impartasiti si mie, sa prind teoria intai apoi poate trec si eu la practica.

 

http://www.youtube.com/watch?v=pfSx1vddTtA

Comentarii (31)

20.01.2012, 10:24

Dia

20.01.2012, 21:49

Am venit la control,sa vad care nu mai stiti invarti sarmale
Bravo Motanel

20.01.2012, 21:50

Diana,adica le faci mari? Bunica le facea tare mici

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia