Cum se taie o ceapa a la Gordon Ramsay

Postat de Mitinita in Tehnici pe 15 Ian 2012, 15:39

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza
Cum se taie o ceapa a la Gordon Ramsay

Sunt sigura ca stim toti cum se taie o ceapa,dar acum ma uit mult dupa tehnica "degetelor", deocamdata totul dureaza mai mult ca inainte, dar  o fac corect (sper).

Si pe mine tot asa m-a invatat mama sa tai ceapa, dar nu imi iesea atat de marunt. Dureaza putin pana se obisnuieste mana, dar apoi parca taie singura :)).

As vrea tare mult sa aud si alte tehnici, poate nu toti o taiem la fel.

 

 

sursa foto:taste.com.au

Comentarii (10)

15.01.2012, 16:16

da, stiu, stii ca astea japoneze de calitate, cum e globalul, sunt facute din straturi suprapuse de otel, nu dintr-o singura bucata, ca marea majoritate a cutitelor. practic, daca-l scap de la distanta mare pe ciment si cade in varf se "sparge" in sute de bucatele .

15.01.2012, 16:25

nu stiu de ce ,dar pe mine nu ma incanta cutitele de ceramica. Mie imi place sa simt in mana lemnul sau metalul,mi se pare ca prea aduce a plastic.Eu-s mai ecologista si imi plac lucrurile naturale si cred ca simturile sunt foarte importante. Cum e sa iei in mana un lucru din plastic si cum e cu unul din lemn

15.01.2012, 16:33

Pai tai des ceapa,dar imi cam aluneca printre degetedar spre rusinea mea nu am nici cutite calumea,tot zic ca-mi iau,dar nu am mai apucat!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

pe 25.03 la 20:08

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1370 puncte

oanapl

1211 puncte

Caty

1184 puncte

MotanLaOale

1007 puncte

Rocsi

544 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]