Dezosarea pulpelor de pui

Postat de dakris in Tehnici pe 13 Mar 2012, 15:44

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza

Pentru a vedea tehnica video click pe link-ul de mai jos:

 

http://www.reteteculinare.ro/video/dezosarea_pulpelor_de_pui/

 

Facem o incizie circulara la baza osului de la pulpa inferioara in asa fel incat sa sectionam pielea si tendoanele existente. Miscam energic osul in stanga, dreapta pana simtim ca s-a dizlocat din articulatia superioara  apoi prin miscare circulara extragem osul.

Cu un cutit  cu varf, bine ascutit sectionam pulpa superioara in lung pe langa os pe ambele parti si continuam sa sectionam si partea inferioara al pulpei de jos pe mijloc in asa fel incat sa se desfaca.

In acest moment introducem varful cutitului sub os si il desprindem usor prin taiere , detasam si articulatia ramasa tot prin taiere  si  extragem si cel de-al doilea os.

Atentie in partea inferioara a pulpei mai exista un oscior mai mic pe care il vom indeparta cu jutorul cutitului.

Iata pulpa gata dezosata, nu ne mai ramane decat sa il pregatim dupa bunul nostru plac. 

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (8)

14.03.2012, 07:39

Ma bucur ca v-a fost de folos, va dati seama ca si eu aveam nevoie de sfatul asta ca altfel nu il cautam

14.03.2012, 11:29

da este bine de stiut

13.04.2012, 23:37

buna idee

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46