Gust si mireasma de Sarbatori

Postat de rocsi_1612 in Condimente pe 14 Dec 2010 | 4583 vizualizari

Comentarii (20)

14.12.2010, 17:34

Ce mult imi plac articolele astea........intotdeauna mai ai de invatat cate ceva.................

14.12.2010, 21:49

si mie imi plac medi are dreptate

15.12.2010, 09:45

multumesc medi,lia..eu l-am gasit intr-o revista si mi-a placut..am zis ca poate va intereseaza si pe voi

15.12.2010, 15:00

Minunat Daca mai ai informatii le asteptam cu mare placere....Omul cat traieste invata

15.12.2010, 19:21

primul tău articol...

15.12.2010, 19:25

matur gandit si bine ai facut ca ai adus in discutie aceste amanunte sau mai degraba ni le-ai amintit eu iti multumesc pentru acest articol!

15.12.2010, 20:01

15.12.2010, 20:39

multumesc sidy..mie mi s-au parut interesante informatiile
da ionix primul ..daca nu il gaseam in revista nu era nici primul
mamaieelena,tanya

Teo

Teo
15.12.2010, 23:16

bine ai facut ,Rocsi !

16.12.2010, 09:37

Chiar daca mai stim cate ceva , ne reimprospatam , cunostintele , nu sunt condimente des folosite .
Cat despre nucsoara , va vand un pont ,inainte de 90' era ceva rar , soferii o foloseau sa acopere mirosul daca ..... ciuguleau ceva usor

16.12.2010, 11:49

Frumos articol. Eu folosesc cimbru romanesc, e parfumat si simti ca e cimbru, il iau cu tot cu ramurele si il pun in saculeti. Am facut niste checuri cu fructe uscate, scortisoara, ghimbir si nucsoara, a iesit extraordinar, arome inebunitoare. Stelute de anason vreau si eu dar nu gasesc. Vorba telecomandatului, cine-l stie, caut o steluta si n-o gasesc, toate stelele de anason sa vina la mine

16.12.2010, 12:38

teo multumesc
mihaelar ..nu stiam de faza cu soferii..bine de stiut
susu multumesc..da tare cu telecomandantul stiu ce zici

17.12.2010, 00:15

eu de la o prietena frantuzoaica incoace am inceput sa folosesc cimbrul si nu-mi pare rau deloc!cu stelutele de anason,aceeasi problema:Nu le gasesc!!! bravo rocsi ptr articol

17.12.2010, 18:48

mersi miti

21.12.2010, 00:21

felicitari pt articol,foarte interesant
stelutele de anason le vreau si eu

28.12.2010, 22:12

multumesc bone

12.02.2011, 19:35

super articolul

15.04.2011, 18:08

17.04.2011, 14:17

elena,cris

24.01.2012, 11:17

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]