Interviurile Bucataras: SimOnaWorld

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 26 Aug 2012, 23:00

Articol pe placul a 44 bucatarasi
comenteaza
Interviurile Bucataras: SimOnaWorld

"Sunt si am fost o mare colectionara.. dar nu mai am decat o mica colectie de scrumiere, papusi de portelan si filme romanesti. Mai nou „colectionez” orice are legatura cu bucataria! Imi place sa calatoresc – in general cu masina, iubesc caii – asta-i ereditar – si-mi doresc cel putin un calut, sunt vitezomada si-mi place sa conduc noaptea (asta nu stiu daca-i o pasiune, dar eu o fac cu mare pasiune) ..."

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?

Cine sunt? Aici as avea 1000 de raspunsuri, dar ma limitez la cateva cuvinte, si voi spune asa: sunt un Taur complet... o vesnic indragostita de barbatul meu… o ambitioasa... o optimista... un bugetar pasionat de meserie... o indragostita de calatorii... o mare iubitoare de cai... o matusica (zia) topita dupa o nepotica fenomen… intr-un cuvant o NOROCOASA, ptr tot ce am si ce-mi ofera Dumnezeu! In ultimii 20 de ani am facut multe, dar totusi atat de putine.. Am facut cam multa scoala (desi nu stiu la ce mi-o folosi), am cunoscut un om minunat langa care am inceput sa-mi fac un drum frumos in viata si.. va mai spun eu pe parcurs :)

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

Sunt saritoare, descurcareata, vesela, optimista (al meu zica ca-s prea optimista!)

3. Principalul tau defect?

Cam impulsiva :) si am cam multe pretentii de la cei din jur..

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Nu-i chiar planul meu, dar incepe sa-mi fie si mie drag: o ferma!! Proiect in demarare..

5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati) :-))

Am banuit ca in spatele site-ului exista un barbat :), acum stiu deja ca-s doi! Bucataras m-a acaparat din primul moment.. am descoperit oameni minunati, niste bucatarasi veritabili de la care am atat de multe de invatat! M-a surpins modul placut si vesel de a intampina pe cineva nou, facandu-l sa fie mai sigur pe el.

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

Clar pe net!!! :) Minim 7, maxim 12 ore / zi! Desi mi-as dori sa am mai mult timp sa bucataresc, timpul nu ma ajuta deloc..

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

Adevarata pasiune pentru gatit a venit tarziu.. de dragul iubitului meu :P (dragostea asta...) Dar prima oara am gatit la 22 de ani, cand locuind singura, mi-am dat seama ca eram penibila carand oalele de la mama :) Iar, pentru ca nu exista bucataras.ro, o perioada faceam mancare cu mama in telefon!

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?

Sunt multe.. iar bucatarasii, prin postarile lor, zilnic imi amintesc de bucatele pregatite de bunica. Cel mai dor imi este de omleta cu sunca si mamaliga d-aia tare de se taia cu ata, facuta de bunicul meu! Ca a lui n-o face nimeni never!

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Orez!

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

Nu pot nominaliza ceva anume.. Sunt o gurmanda!!

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Cozonac – reteta mamei

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Zilnic invat cate ceva, dar primele ponturi, de la mama le-am aflat.

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

In afara de a uita cate o cratita pe foc sau aragazul pornit... mai nimic!

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Voi veniti cu sacul.. ca ma descurc eu! :)

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?

O cina romantica cu iubitul meu.

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?

Cam ca cel pe care-l am, fara cateva „calitati” :P

3. La ce visezi?

La o viata fara prea multe griji, cu o familie frumoasa in care sunt inclusi un baietel si o fetita, frumosi ca maicasa si destepti ca taicasu :)

4. Ce pasiuni ai?

Sunt si am fost o mare colectionara.. dar nu mai am decat o mica colectie de scrumiere, papusi de portelan si filme romanesti. Mai nou „colectionez” orice are legatura cu bucataria! Imi place sa calatoresc – in general cu masina, iubesc caii – asta-i ereditar – si-mi doresc cel putin un calut, sunt vitezomada si-mi place sa conduc noaptea (asta nu stiu daca-i o pasiune, dar eu o fac cu mare pasiune)

5. Ce urasti cel mai mult?

Minciuna, falsitatea, ipocrizia si rautatea oamenilor. Din pacate in ultimul timp din ce in ce mai multi isi i-au aceste „calitati”..

6. Cum te relaxezi?

Intorcandu-ma in locurile copilariei mele... plimbandu-ma pe dealurile unde fiecare copac are o poveste... stand pe sezlon si admirand padurea din spatele casei.. ascultand susurul paraiasului! Le multumesc paraintilor mei pentru pastrarea acestui colt drag sufletului meu, unde din pacate ajungem destul de rar..

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?

Nu am o singura culoare preferata, imi place albastru, verde, rosu. In general ascult orice gen de muzica, dar ador muzica veche, fie ea romaneasca sau straina, usoara sau de petrecere. Imi plac liliacul, zambilele si lacramioarele, iar tradafirii albi mi se par foarte eleganti.

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:

Asa cum au spus si alti bucatarasi, este foarte greu sa exprimi in cuvinte acest colt de bunadispozitie, unde fiecare in parte isi aduce aportul la crearea unei comunitati vesele, bine informate si unite. Aici am invatat multe ponturi legate de bucatarie, am invatat sa-mi imbunatatesc calitatea pozelor, am ras la peripetiile unora dintre bucatarasi (se stiu ei care-s), am plans alaturi de necazurile si supararile altora, am trait la intensitate maxima intalnirile bucatarasilor, bucurandu-ma de fiecare poza postata. Sunt dependenta de Bucataras.ro, iar daca intr-o zi nu pot intra pe site, simt ca-mi lipseste ceva! Va multumesc ca existati, ca m-ati sustinut in momente grele sufletului meu, ca-mi bucurati si-mi inveseliti sufletul in fiecare zi! O zi faina iti doresc draga Bucaras-Sef :) si-ti multumesc ca ai creat aceasta oaza draga noua!

Comentarii (49)

10.05.2013, 11:18

Adnia
Miti
Cleme, te asteptam cu drag! Acum ne pregatim de constructia saivanului deci avem nevoie de ajutor ) Sau mai bine dupa ce terminam, nu?

14.05.2013, 08:00

Simo,eu vin sa te si ajut,ca mie imi plac chestiile astea,nu fug de munca...

15.08.2015, 20:03

Sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de cei dragi

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!