Interviurile Bucataras: Catalin Scarlatescu, jurat Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 7 Aug 2014, 18:57

Articol pe placul a 20 bucatarasi
comenteaza
Astazi il descoperim pe Catalin Scarlatescu. Este omul care tot timpul cauta sa invete secretele bucatariei. L-am intilnit la un seminar de pizza sustinut de un profesionist italian la Bilancia si l-am urmarit cit de atent este, desi sint convins ca multe lucruri ii erau cunoscute. Uraste ca de multe ori este prea sincer si are o pasiune care nu este la indemina oricui: ii place sa navigheze! Care este mancarea preferata a juratului Hell's Kitchen? Orezul cu lapte si prajitura cu bulion! Altfel, desi este un jurat dur, interviul nostru l-a gasit cu zimbetul pe buze!

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Cătălin Scărlătescu: Sunt Cătălin Scărlătescu și m-am pregătit în ultimii 20 de ani să devin cel care sunt astăzi. Cam atât de simplu.

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Cătălin Scărlătescu: N-am idee, cred că ar trebui să-i întrebi pe ei… sinceritatea cred, pe care in același timp cred că o urăsc la mine.

3. Ce pasiuni ai?
Cătălin Scărlătescu: Îmi place foarte mult să navighez.

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Cătălin Scărlătescu: Planific ca într-o zi să nu mai fac absolut nimic decât să navighez și să gătesc pe barcă nu mai mult decât peștele pe care îl prind. 

5. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
Cătălin Scărlătescu: Nu l-am descoperit, practic m-am născut în bucătărie, talentul era acolo, la fel și eu, în rest mi-am rupt mâinile cu munca.
 

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Cătălin Scărlătescu: Orezul cu lapte și prăjitura cu bulion.

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Cătălin Scărlătescu: Pește, în toate formele și pozițiile posibile, atâta vreme cât este preparat decent.

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
Cătălin Scărlătescu: Sunt încă tânăr… mai am timp. :P

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Cătălin Scărlătescu: Nu știu dacă am o astfel de rețetă, la toate mă străduiesc să aibă efectul ăsta. Cel mai bine mă simt însă atunci când găsesc oameni care nu mănâncă din principiu un anumit preparat, iar dacă le gătesc eu nu numai că gustă din politețe, dar curăță farfuriile. :))

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Cătălin Scărlătescu: Dacă vrei să reușești, muncește cât de mult poți și unde e cel mai greu în prima linie, tu să conduci. Dacă ai să faci asta vreme de 10 ani, gloria va fi doar a ta. Asta mi-a spus Filippo Nisi.

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
Cătălin Scărlătescu: În afară de a-i da foc cu totul? La bucatarie ma refer. :))

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Cătălin Scărlătescu: Cât de mare este sacul? :))
 

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?
Cătălin Scărlătescu: Limba franceză.

2. La ce visezi?
Cătălin Scărlătescu: La momentul în care voi putea naviga în fiecare zi a vieții mele.

3. Ce urasti cel mai mult?
Cătălin Scărlătescu: Ipocrizia oamenilor mai mult decât mâncarea proastă.

4. Cum te relaxezi?
Cătălin Scărlătescu: Nu fac nimic spectaculos, în general mă simt cel mai bine înconjurat de prieteni.

5. Genul de muzica preferata? 
Cătălin Scărlătescu: Rock.
 

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: 
Cătălin Scărlătescu: Să fiți la fel de pasionați de bucătărie ca până acum!
 

Citeste si interviurile cu Florin si Sorin (click pe poza)

 

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (14)

08.08.2014, 09:09

Ina

Ina

Ina
08.08.2014, 21:42

21.11.2014, 17:23

super tare omul. Apropo, la ce restaurant gatesti in Bucuresti?

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania