Interviurile Bucataras: Sorin Bontea, jurat Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 8 Aug 2014, 12:40

Articol pe placul a 22 bucatarasi
comenteaza

 Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea, cei 3 jurati Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor, showul care se va difuza in toamna la Antena 1, sint invitatii interviului Bucataras.ro, siteul culinar numarul 1 in .ro, cu 1,5 milioane de vizitatori lunar. Sint aceleasi intrebari la care au raspuns pina acum bucatarasii si care ne dezvaluie partea mai putin vazuta la televizor a celor 3 apreciati chefi.

Sincer, abia astept sa-i urmarim in scurt timp in noua lor provocare, un proiect care presupune multa, multa munca, dar sint convins ca vor fi din nou la inaltime!

Sorin adora tocanita de pui cu ceapa, mincarea copilariei sale, ar dori sa-si deschida o scoala de bucatari si n-ar minca niciodata carne de ciine. Sa-l descoperim in rindurile de mai jos:

 

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?

Sorin Bontea: M-am însurat, am făcut copii, am muncit în bucătărie, am ajuns la TV. J  

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

Sorin Bontea: Cred că le place cum gătesc. J Dincolo de asta, cred că ar trebui întrebați ei.

3. Ce pasiuni ai?

Sorin Bontea: În afară de gătit, iubesc pescuitul și filmele.  

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Sorin Bontea: Momentan îmi doresc să facem cât mai bine Hells Kitchen, e un format mult mai greu.  

5. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

Sorin Bontea: Practic am crescut în bucătărie. Mama a fost bucătăreasă, iar eu, fiind cel mai mic dintre frați, rămâneam de multe ori acasă cu ea. Așa am prins gustul gătitului. Apoi, pe la 14, 15 ani stăteam singur și am fost nevoit să mă descurc. Așa am început să gătesc și mi-am dat seama cât de mult îmi place.

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?

Sorin Bontea: Tocănița de pui cu ceapă făcută de mama.

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Sorin Bontea: Deși nu am un fel preferat, recunosc că ciorbele îmi plac foarte mult.

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

Sorin Bontea: În Thailanda. Era un pește extraordinar, nu știu cum îl preparaseră, însă mi-a plăcut la nebunie.

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Sorin Bontea: Problema e că îi dau pe spate pe prieteni orice le-aș găti. Tot ce fac e bun. J Eu am un principiu: indiferent ce gătesc, fie că e vorba de o mâncărică simplă, de casă, fie că e ceva mai sofisticat, o fac cu aceeași atenție, pasiune și respect.

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Sorin Bontea: Să nu îți bați joc de mâncare.

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Sorin Bontea: La începuturile meseriei am stricat un cuptor plin cu cartofi: în loc sa dau pe roast, am apasat pe butonul de aburi.

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Sorin Bontea: Carne de câine.

 Desertul

1. Ce ti se pare sexy?

Sorin Bontea: Soția mea.

2. La ce visezi?

Sorin Bontea: La propria școală de bucătari.  

3. Ce urasti cel mai mult?

Sorin Bontea: Sunt pacifist, însă urăsc prostia și nesimțirea.

4. Cum te relaxezi?

Sorin Bontea: Pescuiesc și ascult muzică.  

5. Genul de muzica preferata? 

Sorin Bontea: Ascult orice gen, în funcție de stare.

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: 

Sorin Bontea: La cât mai mult trafic cu rețete inspirate! J  

Click pe poza ca sa citesti si interviurile cu Florin si Catalin:

  

 


Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (15)

11.08.2014, 08:08

eu nu pot fi atenta la ce a raspuns, pt ca asociez acest nume cu Laura

14.08.2014, 08:41

Nici n-aveam asteptari ptr mai mult ...

27.11.2014, 11:53

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J