Interviurile Bucataras: Florin Dumitrescu, jurat Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 6 Aug 2014, 22:00

Articol pe placul a 20 bucatarasi
comenteaza
Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea, cei 3 jurati Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor, showul care se va difuza in toamna la Antena 1, sint invitatii interviului Bucataras.ro, siteul culinar numarul 1 in .ro, cu 1,5 milioane de vizitatori lunar. Sint aceleasi intrebari la care au raspuns pina acum bucatarasii si care ne dezvaluie partea mai putin vazuta la televizor a celor 3 apreciati chefi.
Sincer, abia astept sa-i urmarim in scurt timp in noua lor provocare, un proiect care presupune multa, multa munca, dar sint convins ca vor fi din nou la inaltime!
Vom prezenta astazi primul interviu, invitat fiind Florin Dumitrescu, cel care pe 1 august a implinit 28 de ani. "La multi ani, Florine!" din partea bucatarasilor.
 

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Florin Dumitrescu: Am muncit foarte mult, de la 14 ani, când mi-am ales meseria de bucătar. Mi-am dorit să mă bucur de ea la cel mai înalt nivel, să îmi fac o carieră în domeniu, așa că am pornit de jos și nu am sărit nicio etapă. Am muncit fără oprire ani de zile, am pierdut zile de naștere, sărbători, vacanțe, am plecat din țară pentru a învăța și a mă perfecționa, am avut ocazia să gătesc pentru personae publice, pentru vedete internaționale de top, am intrat în televiziune și am reușit, împreună cu o echipă minunată, să dăm un nou sens acestei meserii, m-am însurat, am făcut un copil… Ce mai, sunt un bărbat realizat. Am și leasing, și rate la bancă :)).

 2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Florin Dumitrescu: Prietenii mei apreciază că sunt discret, că nu îi deranjez atât de mult, cu orice fleac, că sunt jovial, că întrețin atmosfera atunci când ne întâlnim, că sunt săritor și dacă au nevoie de mine în miez de noapte nu îi las la greu, că sunt de gașcă.

3. Ce pasiuni ai?
Florin Dumitrescu: Călătoriile, muzica.

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Florin Dumitrescu: Să mai fac un copil și să-mi deschid un restaurant.
 
5. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
Florin Dumitrescu: Eram un puști și mă uitam la o emisiune culinară. Țin minte că m-a fascinat din prima secundă imaginea acelui chef impecabil, ca să nu mai zic că eram uluit de ceea ce făcuse în farfurie. Cred că acela a fost momentul în care m-am decis să intru în bucătărie și așa mi-am descoperit pasiunea asta, care e de acum un stil de viață. Nu aș putea face altceva.

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Florin Dumitrescu: Pipote cu ceapă și sos de roșii. Supa de legume făcută de mama.

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Florin Dumitrescu: Omletă făcută de Cristina.

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
Florin Dumitrescu: Hmmm, să știi că tot descopăr și ajung să-mi dau seama că nu mă mai poate surprinde nimic.

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Florin Dumitrescu: Preparate din bucătăria mediteraneană. Paste, absolut orice fel de paste proaspete. Și foie gras. Și multe altele…

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Florin Dumitrescu: Să nu gătesc niciodată fără să-mi fie foame. Și să gătesc ca și cum aș găti pentru mine.

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
Florin Dumitrescu: La 15 ani am scăpat pe jos o tavă cu avocado umplut, pregătit pentru un service care era în desfășurare. Pentru ultimii 60 de clienți a trebuit să refacem pe loc alte porții.

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Florin Dumitrescu: Insecte.

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?
Florin Dumitrescu: Soția mea care îmi gătește.  
 
2. La ce visezi?
Florin Dumitrescu: La soția mea care gătește pentru mine.
 
3. Ce urasti cel mai mult?
Florin Dumitrescu: Aroganța oamenilor parveniți.
 
4. Cum te relaxezi?
Florin Dumitrescu: Fără telefon, la masă cu familia.

5. Genul de muzica preferata? 
Florin Dumitrescu: Rock și jazz.

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: 
 
Florin Dumitrescu: Ținând cont că eu sunt pe locul 3 în topul Facebrands România, la secțiunea culinar, iar voi pe primul loc, vă transmit că vă respect munca pe care o depuneți pentru a fi primii. Felicitări pentru asta, dar păziți-va că vin tare din urmă!     

Citeste si interviurile cu Catalin si Sorin (click pe poza):

  


Comentarii (24)

07.08.2014, 15:21

diseara Chef Scarlatescu, iar maine Sorin

07.08.2014, 21:04

wow super !!! a fost o placere sa descopar acest interviu Chef Florin este un om minunat asa cum banuiam, un om care a muncit mult are valori solide pe care le respecta si un adevarat cult pentru familie chapeau bas cum s-ar spune in Franta

11.08.2014, 08:16

cred ca imi este cel mai simpatic dintre cei 3.
din cauza regiei TV, imaginile lor sunt torsionate, adesea in defavoarea lor.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]