Interviurile bucataras.ro: Daniela Gherca (momo121)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 23 Feb 2017, 16:45

Articol pe placul a 20 bucatarasi
comenteaza

Am bucuria sa va prezint un bucataras frumos.
Va dau cateva indicii: este tanara, frumoasa, prietenoasa, calda, mereu cu un vorba buna pentru bucatarasi, in mijlocul carora se afla de aproape 3 ani si a publicat pe site-ul nostru drag peste 200 de retete, bune si gustoase :)

Este vorba despre simpatica Daniela Gherca. Haideti sa o cunoastem!

Antreul


1.Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 17 de ani?

Numele meu este Gherca Daniela (ex Tamas), casatorita de 3 ani jumatate si sunt mama a unei fetite de 1 anisor jumatate. In ultimii 17 ani... deci aveam 10 ani :D Asadar mi-am terminat scoala gimnaziala in satul natal (comuna Rachiteni),  am facut 4 ani de liceu la Bacau, pe urma inca 3 ani la Facultatea de Geografie, specializarea Geografia Mediuliu la Iasi, dupa care am plecat din tara din cauza lipsei de munca. Sunt casatorita din 2013, dar in total am 8 ani de cand sunt impreuna cu sotul meu.         Aici in Franta suntem de 4 ani, ne-am obisnuit printre straini, oamenii de aici sunt calzi, zambitori si linistiti... in tara, daca reusim sa mergem o data pe an si atunci maxim 2 saptamani, atat este vacanta pe care sotul o primeste odata.        Eu pana acum 4 luni am stat acasa, nu am reusit sa ma angajez, dar dupa cum se spune...asteptarea a luat sfarsit :) In tot acest timp, am prins drag de bucatarie, unde incercam fel si fel de preparate si bineinteles ca erau si apreciate, apoi a venit si Bebelina mea (Alexandra) unde mi-am dedicat timpul mai mult cu ea. In prezent muncesc, iar cu fetita stau bunicile, cand una, cand alta :D.

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

Cel mai probabil sinceritatea, calmul si rabdarea.  

3. Principalul tau defect? Sunt o fire naiva si foarte credula, iar oamenii din ziua de azi sunt profitori si pe interes :( &

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Mi-ar placea sa am o casuta a mea, simpla, modesta,cu o curte spatioasa cu un gazon verde si un spatiu de joaca pentru fetita! Mi-ar mai placea sa calatoresc, sa vad si alte culturi, obiceiuri din diferite tari!…

5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro?

De Bucataras.ro m-am indragostit de cand am intrat prima data pe acest site, cautam o reteta (cred ca mai sigur era un desert), si am vazut ca pot sa imi fac cont...la inceput nu stiam cu ce se "mananca" si am pus un user anomin, unde mi-as dori sa il schimb ca nu imi place :)), dar nestiind ce anume se intampla, am preferat sa stau ascunsa sub acest user(momo121) =)) Navigand usor, usor pe site, am descoperit oameni simpli, mai bine spus prieteni, unde am vazut ca poti sa ai incredere deplina in ei, te motiveaza atunci cand cazi si te ajuta cu sfaturi atunci cand ai nevoie! De atunci am intrat si eu in randul lor si asa imi fac ziua mai frumoasa atunci cand nu iese totul cum imi doresc!

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

Inainte, cand nu munceam, imi petreceam timpul mai mult pe net. La bucatarie, sa fac mancare pentru 2 persone nu era necesar sa stau foarte mult, nu suntem gurmanzi inraiti!  Acum nu am timp mai deloc de internet si imi petrec ziua in bucatarie atunci cand vin de la munca!

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

Odata cu descoperirea dragului nostru Bucataras.ro am inceput sa fac mancare (inainte nu faceam nimic, doar ajutam si nu am prins acel drag in de'ale gatitului), iar cand am vazut ca preparatele mele erau apreciante, cu gust si mereu cu cate ceva nou, am prins curaj si asa a devenit arta culinara o pasine pentru mine!

 

FELUL PRINCIPAL


1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie si de ce?

Ce imi aduce aminte de copilarie este Alivanca Moldovenesca, pe care mama o facea mai mereu atunci cand voiam ceva "bun"; si acum mai face, dar daca distanta este mare...

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura? Cred ca orice desert care contine branza de vaca dulce, de la placinte, prajituri, chiar si asa simpla daca este proaspata, gata scoasa din tifon, calduta mmmm :x Imi aduc aminte de bunica cand trecea cu botul de branza prin camera la mine sa il bage la frigider, nu era odata sa nu il "ciupesc" si sa pap o bucatica :D

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

Nu imi aduc aminte de nici un preparat care sa imi fi placut la nebunie, stiu doar ca imi place inghetata italieneasca, unde vara mergem special la mare (vreo 4 ore de mers cu masina dus-intors) sa imi cumpar inghetata preferata!

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand? Nu stiu, dar cred ca placintele si dulciurile nu ar refuza nimeni!

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata? Cel mai bun pont culinar l-am primit de la mama, ca atunci cand gatesti sa o faci cu drag, sa pui suflet si totodata va deveni totul mai usor si mai placut!

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie? Ohooo... pe langa faptul ca am mai uitat mancarea in cuptor sau pe aragaz, tin minte ca eram micuta de vreo 11 ani si imi era foame, eram singura acasa si m-am apucat sa fac cartofi prajiti, dar nu mai stiam sigur daca mama punea sau nu ulei in tigaie si i-am facut fara ulei, pe atunci nu aveam o tigaie buna, de calitate si am ars-o cu tot cu cartofii mei :))

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani? Peste, gandaci, insecte si lista e lunga cu aceste specimene...

 

DESERTUL


1.Ce ti se pare sexy?

Mi se pare sexy tot ce este frumos si se vede cu ochiul liber, de la natura pana la oameni eleganti si frumosi!

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta? Exact cum este sotul meu iubitor, sincer si mereu aprope de mine.

3. La ce visezi? Visez ca lumea din ziua de azi sa se schimbe, sa nu mai fie rautate, minciuna si sa putem sa ne bucuram de o viata mai buna si plina de naturalete. Un alt vis, (care nu se poate) este sa avem sanatate si sa nu mai existe boli de tot felul, pentru a nu mai suferi.

4. Ce pasiuni ai? Imi place sa calatoresc, sa gatesc, sa privesc natura si chiar sa dansez (imi este dor de muzica populara de la noi, din Moldova :x)

5. Ce urasti cel mai mult? Oamenii falsi, incapatanati si plini de sine.

6. Cum te relaxezi? Stand la o cafea cu familia (in primul rand), ascultand muzica preferata, sa privesc natura si frumusetile ei si nu in ultimul rand...ca "calatoresc" prin retetele culinare de pe Bucataras.ro :) .

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate? Galbenul ca soarele/ Muzica usoara si etno/ Crinii albi

 

NOTA DE PLATA



Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: Aici pe bucatars pot spune ca intru ca la mine acasa, portile imi sunt deschise la orice ora din zi si din noapte, aici am prieteni care ma inveselesc si ma fac mereu sa zambesc! Va spun sincer ca am avut o perioada lunga cand intram aici si uitam de toate din jurul meu, uitam si de Facebook si de notiunea timpului.  Imi place sa intru des pe la voi pentru ca am ce invata, sunteti o echipa Fantastica, plina de idei si plina de caldura! Felicitari draga Bucatars pentru aceasta initiativa! Va salut cu drag si va spun cu drag La multi ani pentru cei 8 ani de Bucataras.ro! :* 

 

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Comentarii (25)

13.03.2017, 20:54

Daniela, am decoperit prin acest interviu o fata frumoasa, firava, linistita, familista si buna.
Incearca sa nu mai fii naiva si sa crezi mai putin in oameni, cel mai mult sa crezi doar in cei dragi si apropiati tie, pentru ca ceilalti e posibil sa iti faca rau, sa iti provoace neplaceri.
Sa iti indeplinesti toate dorintee pentru ca esti tanara, sanatoasa si sa te bucuri de familia ta frumoasa!

17.03.2017, 16:44

Multumesc din suflet draga Rocsi! Am sa tin cont de sfaturile tale! Multe imbratisari, sanatate si numai fericire sa ai! Pupici!

19.03.2017, 16:48

Minunat interviu. ma bucur ca te-am cunoscut mai bine. O familie minunata. Da, este greu in alta tara, dar voi sunteti tineri si va adaptati usor. Spor si succes in tot ce-i doresti. P.S. Si cat mai multi ani de Bucataras cu retete delicioase!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv cartofi in crusta de malai
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!