Kammun-Cumin-Chimion

Postat de aziz in Condimente pe 2 Feb 2011 | 13263 vizualizari

Comentarii (14)

03.02.2011, 08:29

Mie imi place mult de tot chimionul si e chiar pacat ca e asa de confundat cu chimenul pe aici.Daca ai sti de cate ori m-am contrazis eu prin magazine cu femei in varsta care "lasa maica,stiu eu mai bine ca tine". O salsa nu e salsa daca nu are chimion.Bravo ptr articol

03.02.2011, 09:52

Tare mult imi place chimionul si eu il folosesc foarte des in preparatele mele. Incepand cu ciorbele...imi place sa le dau putina aroma de chimion si terminand...daca pot spune asa, cu salata de vinete. Eu ii apreciz tare mult calitatile. Felicitari pt articol

03.02.2011, 10:39

multumesc fetele,chiar am rasfoit putin netu ca sa nu incurc borcanele

04.02.2011, 19:08

vai miti ce gargarite frumoase aiiiii,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele

06.02.2011, 20:10

cris i-a zi tu cum sta treaba cu brinzili nemtesti fata si cu licheru ca eu am scris din basme ,tu esti la fata locului tre sa stii

06.02.2011, 20:22

Mona nu ai scris tu rau cu siguranta nu ai pe tastatura punctele,Kümmel ii zice da si se foloseste la paine(Brot),branza (KÄSE),spirituoase(Spirituosen),la supe si salate,Gulas si mancaruri cu cartofi sau cu varza.La lichior ii zice Aquavit sau Kümmelschnaps iar Lichior-Allasch.bun pentru pofta de mancare,pentru digestie,colica etc,Fructele de chimen au gust si miros puternic,se pun in saculete si ajuta la dureri reumatice si dentare.Am fost de folos?sper

06.02.2011, 20:32

super articol

07.02.2011, 07:17

stiam eu ca stii

10.02.2011, 15:37

14.02.2011, 20:56

merci de vizita elena

16.02.2011, 10:12

articol interesasnt

16.02.2011, 10:57

merci kukibella

LUK

LUK
16.02.2011, 16:57

interesant!aroma pp ca e tot ca a chimenului

17.02.2011, 10:36

LUK aroma chimionului nu este la fel ca a chimenului insa foarte apropiate de aici si confuzia zic eu

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!