Monini Classico, uleiul de măsline extravirgin renumit pentru aroma sa consecventă

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 9 Iul 2012, 21:20

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza
Monini Classico, uleiul de măsline extravirgin renumit pentru aroma sa consecventă

Classico cu aromele sale echilibrate şi armonioase, este indicat pentru o mare varietate de utilizări în care completează într-adevăr orice fel de mâncare. Este indicat pentru toate utilizările în bucătărie: sosuri, fripturi, legume proaspete şi ca un condiment; nu uitaţi de efectele terapeutice pentru care este recomandat consumul uleiului de măsline extravirgin de către medici.

Parfum: fructat, ierburi

Aroma: uşor migdalat, gust uşor amar şi picant

Densitate: vâscozitate medie

Culoare: verde cu nuanţe de galben-auriu

Aciditate: 0,4% jumătate din limita legală maximă admisă la uleiul de măsline extravirgin (0,8%)

Monini vă recomandă gustari uşoare, potrivite zilelor călduroase, asezonate cu uleiurile extravirgine Monini!

Comentarii (3)

09.07.2012, 21:33

Bun, bun folosesc si eu astfel de ulei!

09.07.2012, 21:37

Bun bun!

09.07.2012, 23:08

si mie-mi place!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia