Orezul

Postat de miha in Alimente pe 14 Oct 2011 | 4663 vizualizari

Comentarii (6)

14.10.2011, 20:35

14.10.2011, 21:23

Lau

Lau
14.10.2011, 21:29

felicitari pentru articol

14.10.2011, 21:34

14.10.2011, 21:37

la basmatti proportia este de 1:2,o cana de orez doua de apa si nu necesita timp mare de fierbere max 20 minute,se spala sub jet de apa pt ca are mult amidon.daca se doreste un timp mai scurt de fierbere se lasa in apa fierbinte inainte de fierberea propriuzisa aaa si mai este yasmin tot cu bobul lung apropiat de basmati cu aceeasi proportie de 1:2 si cu foarte putin amidon timp de fierbere max 15 minute,atat la yasmin cat si la basmati dupa fierebere se lasa cu capacul deasupra inca 10 minute....

14.10.2011, 21:39

multa informatie Miha
o sa vin sa citesc pe rand,sa nu se umple hardul

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola