Oul gigant

Postat de Doinavar in Cu de toate pe 8 Feb 2013, 12:31

Articol pe placul a 4 bucatarasi
comenteaza

Avem in gospodarie doua gaini. Am avut si un cocos, Dar era mare, mare si rau, rau. Le calca pe saracele gaini de numa'. Si fugea dupa mine prin curte, ca sa ma ciupeasca! Pana la urma l-am dat unuia care creste gaini.

Gainile mele fac oua mari, deobicei. Prima le face mai inchise la culoare. A doua, insa, le face mai mari intotdeauna. Acum trei luni mi-a facut un ou foarte mare, am crezut ca mai mare nu se poate. Dar acum cateva zile s-a intrecut pe sine, nu mi-a venit sa cred.

La cantarul de bucatarie pe care il am, oul "bate" pe la 250 grame! Bine, cantarul nu este de precizie, dar cam pe acolo e. M-am gandit imediat la Guinness Book, am scris la Stirile ProTV, dar nu i-au interesat. Nicio problema, ei au ceva de pierdut, nu eu. Eu am gaina fermecata, nu? :)

Si cand ma gandesc ca, nu cu mult timp in urma, i-au cazut toate penele, statea bleaga si nu manca deloc. Dar si-a revenit, draga de ea, si acum este o mandrete de gaina! Cand am fotografiat-o, am vazut ca au aparut ghioceii in gradina. Fetelor, la Timisoara vine primavara!

Comentarii (2)

08.02.2013, 22:07

09.02.2013, 22:57

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia