(P) Dr. Luana Sahian: Light şi gustos, sosul de maioneză vegetală Inedit

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 11 Aug 2014, 09:30

Articol pe placul a 17 bucatarasi
comenteaza
(P) Dr. Luana Sahian: Light şi gustos, sosul de maioneză vegetală Inedit
Alimentația umană este variată, aşadar soia şi alimentele având ca ingredient principal soia pot fi integrate în regimul alimentar în proporții dictate de necesitățile organismului. Conform unui material ce studiază soia şi proteinele din soia şi legăturile acestora cu sănătatea, elaborat de Henkel J. şi publicat de către autoritatea americană pentru siguranța alimentară şi a medicamentelor din SUA în publicația Food and Drug Administration Consumer Updates, soia comercializată în diverse forme este una dintre puținele surse vegetariene de proteină de calitate superioară, conținând toți aminoacizii esențiali necesari în alimentația umană.
Soia este bogată în proteine şi, implicit, în aminoacizi, dar şi în acizi graşi esențiali şi este săracă în carbohidrați. De asemenea, conține izoflavoni, fibre alimentare, substanțe minerale (fier, calciu, sodiu, potasiu, fosfor, zinc, vitamine (C, B6, E, D).
 
Sosul de maioneză vegetală Inedit
Maionezele, alături de alte alimente similare, cu un conținut bogat în grăsimi, au stârnit controverse de-a lungul timpului legate de prezența lor în dieta cotidiană. O alternativă vegetariană, mult mai uşoară şi demnă de luat în considerare, este Sosul de maioneză vegetală Inedit:
 
Aceasta are ca ingredient principal extractul din boabe de soia în proporție de 56%, conform cu informațiile nutriționale descrise pe eticheta produsului. Boabele de soia conțin, în medie 8% coajă, 90% miez (cotiledoane) şi 2% germeni (hipocotil).
 
Sosul de maioneză vegetală marca Inedit este bogat în calorii, furnizând 345 kcal pentru 100 g produs consumat şi 34.6 g grăsimi. Produsul poate fi folosit în salatele de boef ori de vinete, pentru asezonarea salatelor din legume crude sau în sandvişuri. Se recomandă ca înainte de utilizare, cu circa o oră, sosul să fie scos din frigider şi amestecat bine pentru a obține textura potrivită.
 
Dr. Luana Sahian este consultant în nutriție, medic medicină generală şi doctor în ştiințe medicale, specializarea Biologie Celulară şi Moleculară

    

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Strudel cu dovleac
  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!