PROVOCAREA SĂPTĂMÂNII 8 - Ciulamale, de-ntingi cu pâinea în oale

Postat de CosminDragomir in Concurs pe 29 Aug 2018 | 3636 vizualizari

Comentarii (7)

29.08.2018, 17:09

Ce sa zic? Sunt fan ciulama, dar din rinichi nu am facut. Oricum, sunt deschisa la astfel de retete, iar cea din uger de vaca chiar e interesanta! Ce consistenta are carnea ugerului? mai facut curioasa

29.08.2018, 17:11

Multumimm, multumimm! Tot am gatit in deplasare zilele astea Am tot auzit la soacra mea, de Tuslama din burta de vaca, poate acum e monetul sa o prepar

29.08.2018, 17:12

Simona, ca la ciorba de burta

29.08.2018, 17:28

M-am gandit la ciorba de burta, dar nu eram sigura. In zona noastra, in zona Tara Hategului se face tocanita din burta si tocanita din mate(matele de la miel). Nu am mancat, doar am auzit de la prieteni care se trag din parinti din zona respectiva...

29.08.2018, 18:02

Vai ce tema ... Interesanta si in acelasi timp provocatoare .Pacat ca nu pot participa .
Succes si mult curaj.

29.08.2018, 22:46

mancarea cu rinichi nu este in meniul familiei,nu place nici gustul,nici ca maruntaie nu suna bine asa ca voi inlocui cu puiul sa iasa un rantas pe gustul si sufletul celor gurmanzi

29.08.2018, 22:50

Simona72 ugerul de vaca este foarte bun,este consistent,este o carne de culoare alba,se poate zice ca are insertii de grasime in ea,este ca burta de porc cu tot cu tate(ugere),o prefer rinichilor cu gust de .....

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola