Sfaturi pentru a gati perfect orezul

Postat de Adinuta in Tehnici pe 16 Noi 2011 | 18747 vizualizari

Comentarii (8)

16.11.2011, 18:42

16.11.2011, 20:23

Multumim, Adinuta! Foarte util!

17.11.2011, 08:11

Lau

Lau
17.11.2011, 08:13

felicitari

Ina

Ina
17.11.2011, 20:45

Eu pun 3 cani de lichid la una de orez ( deobicei folosesc orezul cu bob mare ). Cand il pregatesc cu grasime de pasare, opresc focul cand inca nu s-a absorbit tot lichidul. Acopar bine oala si las 20-30 minute , pana se umfle bine bobul . E delicios

25.11.2011, 10:23

exact la fel fac si eu.iese delicios!!!

26.11.2011, 11:07

eu mereu am avut o singura regula la orez.3 cani apa la 1 de orez.nu a dat gres niciodata....

15.01.2012, 21:47

si eu cam tot dupa regula ta ma ghidez,daca fac orez de sushi atunci cam 1 1/4 cana apa la 1 de orez,iar de proportia 3:1 stiu ca e pentru pilaf. Orezul alb simplu gatit cum spui in articol,poate fi folosit a doua zi la orez prajit.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!