Surpriza Vapiano

Postat de Bucataras in Restaurante pe 29 Ian 2010, 23:20

Entuziasmat, un prieten din Cluj, imi povestea zilele trecute despre o aventura culinara la restaurantul Vapiano din Viena. "Aveti si voi in Bucuresti, linga Plaza". Abia atunci am facut legatura. Tot zarisem in mall si in diverse brosuri reclame la Vapiano, dar nu ma agatasera cu nimic. In sinea mea era un restaurant deschis aiurea in vecinatatea unui mall.

Asa ca miercuri seara i-am trecut pragul ...

Specificul este italienesc: paste, pizza si salate. Cu ce iese in evidenta Vapiano? "La Viena, iti prepara pastele pe loc. Iti framinta coca, ti-o taia in fata in ce fel doreai tu!", spune prietenul. Cum e in Romania? Aceeasi metoda, numai ca, neavind traficul din Viena (amicul zice ca in Viena era de 2 ori mai mare si gemea de lume), pastele preparate in restaurant sint deja portionate".

Franciza Vapiano, care, culmea, este americana, primul restaurant fiind deschis in Texas, te obliga sa ai restaurantul pe minim 450 de metri, iar la noi a fost adusa de grupul RTC printr-o investitie de 1,2 milioane de euro ...

La intrare primesti un card, pe care se vor insuma apoi toate produsele consumate. O metoda civilizata, pretabila unui astfel de restaurant, unde poti asista live la cum ti se prepara portia.

Personalul este foarte amabil si rabdator, explicindu-ti in detaliu si sfatuindu-te ce sa alegi. Eu am mincat paste cu pui, suc de portocala si chili, Irina paste cu vita, la masa noastra consumindu-se si bolognese, 2 salate si o pizza. Totul a fost la superlativ. Foarte gustos.

De remarcat ca toate produsele sint proaspete si fresh, fara a avea senzatia de ofilire la nici unul dintre ele, fie ca era vorba de salata sau ardei rosii taiati rondele.

Poti spune ca este un restaurant interactiv, deoarece te implici in prepararea a ceea ce doresti sa maninci.

Ingredientele sint proaspete

Pastele si sosurile sint preparate in fata clientului

La fel si pizza

Inedit: in momentul in care comanzi pizza ti se da un dispozitiv electronic, prin care esti anuntat cind aceasta este gata pentru a te duce la bar si a o lua...

Pastele tacchino piccante: piept de pui, sos portocale, chilli, pak-choi, ardei .... 29 ron

Paste filetto di manzo e rucola: muschi de vita, ciuperci, rucola, parmezan, sos la alegere ... 34 ron

Preturile sint pe categorii, intre 19 lei  portia si 34 lei la paste, intre 9 lei si 21 lei la salate, iar pizza intre 19 si 34 lei. Exista si oferte, pizaa + bautura intre 16 si 19 lei, ceea ce nu este scump pentru un astfel de local.

Concluzia: merita sa treceti pragul Vapiano.

A mai scris despre Vapioano si Brindusa AICI

  • 1Zona: linga mall Plaza Romania, cladirea de birouri Anchor Plaza

Comentarii (32)

03.02.2010, 06:23

03.02.2010, 07:58

dany

03.02.2010, 16:17

DE la Dany.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

pe 12.07 la 17:24

Vinete umplute cu legume și brânzeturi - Rețeta gustoasă de vară

pe 12.07 la 16:17

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

pe 12.07 la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

pe 12.07 la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia