Un pahar de sanatate

Postat de Ina in Bauturi pe 6 Iul 2011, 18:37

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

     Anii trec si rinichii nostri filtreaza sangele inlaturand sarea, otravurile si alte lucruri nedorite care intra in corpul nostru. 

    Cu timpul sarurile se acumuleaza si e nevoie sa-i curatam. Cum? Iata o metoda simpla : 

    Luam un manunchi de patrunjel si–l spalam bine. Apoi  il taiem  in bucati mai mici, il punem intr-un vas  cu  apa curata si fierbem timp de 10 minute.

    Lasam  sa se raceasca, strecuram si puneti intr-o sticla curata pe care o pastram in frigider . ( Eu nu am aruncat patrunjelul fiert, l-am mixat in blender si l-am amestecat cu restul fierturii. )

    Se bea un pahar pe zi, dimineatza, pe nemancate.   Se va observa ca toata sarea si otrava acumulata in rinichi se elimina prin urina, aceasta colorandu-se in verde. 

    Patrunjelul este cunoscut ca cel mai bun tratament pentru rinichi si este natural!


Dupa o idee primita pe e-mail....

Comentarii (11)

Ina

Ina
09.07.2011, 12:08

Eu am pus mult patrunjel, nu o legatura ... "cat poti apuca cu mana" , la 2 litri de apa Nu e o cantitate anume, parerea mea e ca sucul trebuie sa fie cat mai consistent...

Rux

Rux
09.07.2011, 12:11

E deosebit de sanatos...un leac al naturii din cunostintele mele se bea maxim 3 saptamani iar tratamentul se face la 6 luni si nu mai devreme....

Ina

Ina
10.07.2011, 21:25

Din pacate, am intrerupt dupa doar 6 zile....de lene sa mai fac altul ...

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!