Un pahar de sanatate

Postat de Ina in Bauturi pe 6 Iul 2011, 18:37

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

     Anii trec si rinichii nostri filtreaza sangele inlaturand sarea, otravurile si alte lucruri nedorite care intra in corpul nostru. 

    Cu timpul sarurile se acumuleaza si e nevoie sa-i curatam. Cum? Iata o metoda simpla : 

    Luam un manunchi de patrunjel si–l spalam bine. Apoi  il taiem  in bucati mai mici, il punem intr-un vas  cu  apa curata si fierbem timp de 10 minute.

    Lasam  sa se raceasca, strecuram si puneti intr-o sticla curata pe care o pastram in frigider . ( Eu nu am aruncat patrunjelul fiert, l-am mixat in blender si l-am amestecat cu restul fierturii. )

    Se bea un pahar pe zi, dimineatza, pe nemancate.   Se va observa ca toata sarea si otrava acumulata in rinichi se elimina prin urina, aceasta colorandu-se in verde. 

    Patrunjelul este cunoscut ca cel mai bun tratament pentru rinichi si este natural!


Dupa o idee primita pe e-mail....

Comentarii (11)

Ina

Ina
09.07.2011, 12:08

Eu am pus mult patrunjel, nu o legatura ... "cat poti apuca cu mana" , la 2 litri de apa Nu e o cantitate anume, parerea mea e ca sucul trebuie sa fie cat mai consistent...

09.07.2011, 12:11

E deosebit de sanatos...un leac al naturii din cunostintele mele se bea maxim 3 saptamani iar tratamentul se face la 6 luni si nu mai devreme....

Ina

Ina
10.07.2011, 21:25

Din pacate, am intrerupt dupa doar 6 zile....de lene sa mai fac altul ...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava cu nuca

de RODIMUR 8

ieri la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 1

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

Reteta de briose cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 7

pe 21.09 la 23:18

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]